info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Ali Yerlikaya Köy Ziyaretlerine Hız Verdi

Vali Ali Yerlikaya 33. Köy Ziyaretini Karabezirgan Köyüne Gerçekleştirdi Vali Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan ve beraberindeki kurum müdürleri ile Karabezirgan köyünü ziyaret etti.

 

34. Köy Ziyareti Karacamurat’a
 
Vali Ali Yerlikaya, köy ziyaretleri pragramında merkeze bağlı Karacamurat köyünü ziyaret etti. Vali Ali Yerlikaya, köy ziyaretinde muhtar Selami Bandur ve köy sakinleri ile bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi.
Vali Ali Yerlikaya 35. Köy Ziyaretini Kazandere Köyüne Yaptı
 
Vali Ali Yerlikaya; Karahalil, Karabezirgan ve Karacamurat köylerinin ardından beraberindekiler ile birlikte, Kazandere köyünü ziyaret etti. Burada köy muhtarı Mehmet Güner ve il genel meclisi üyesi Şaban Ergen ile köylüler tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, köy konağı önünde köy halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra köy konağını gezen Vali Ali Yerlikaya, Bulgaristan Dobromirka’dan 1887 yılında göç yoluyla köye gelenlerin de resminin yer aldığı panoyu inceleyerek devamında köyün eski okul binasındaki eğitim odasını da gezdi.
36. Köy Ziyareti Kaşıkçı’ya
 
Vali Ali Yerlikaya merkeze bağlı Kaşıkçı köyünü ziyaret etti. Ziyaretinde köy muhtarı Münir Bilgin ve köy halkı ile  sohbet eden Vali Ali Yerlikaya, köylülerin sorunlarını da dinledi. Daha sonra Vali Yerlikaya, beraberindekiler ile köyü gezdi.
37. Köy Ziyareti Taşumurca’ya Vali Ali Yerlikaya Taşumurca köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı Musa Sancar ve köy halkı ile köy kahvesinde bir süre sohbet eden Vali Ali Yerlikaya, köy ekonomisini teşkil eden; tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Vali Yerlikaya 38. Köy Ziyaretini Selçuk Köyüne Gerçekleştirdi
 
Vali Ali Yerlikaya,Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve beraberindekiler ile birlikte Selçuk köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarı Coşkun Akgün ile oda başkanları ve köylüler tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, köy halkı ile sohbetinin ardından 1989 yılında Şırnak İli Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen İbrahim Eti’nin ailesini de ziyaret etti.