info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Hava Kurumu NKÜ de Uçak Gösterisi Düzenledi

Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesi T.C. Namık Kemal Üniversitesi Havacılık Topluluğu ile ortaklaşa Radyo Kontrollü Model Uçak gösterisi düzenledi . Üniversitenin Bahar Şenlikleri kapsamında Havacılık Topluluğu ve THK Çorlu Şubesinin de destek verdiği gösteride yoğun hava muhalefetine rağmen tecrübeli RC pilotları sayesinde uçuşlar gerçekleştirildi.

 

Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesi T.C. Namık Kemal Üniversitesi Havacılık Topluluğu ile ortaklaşa Radyo Kontrollü  Model Uçak gösterisi düzenledi . Üniversitenin Bahar Şenlikleri kapsamında Havacılık Topluluğu ve THK Çorlu Şubesinin de destek verdiği gösteride yoğun hava muhalefetine rağmen tecrübeli RC pilotları sayesinde uçuşlar gerçekleştirildi. Üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiği gösteri ile Türk Hava Kurumu  üniversite gençlerinin ilgisini havacılık   faaliyetlerine çekerek  bir kez daha tarihi misyonunu yerine getirmiş oldu.
 
Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesinden yapılan açıklamada  bu tip havacılık gösteri ve faaliyetlerin artarak devam edeceği Namık Kemal Üniversitesi Havacılık Topluluğu ile ortak çalışmaların gençlere havacılığı sevdirme ve bilinçlendirmeyi sürdüreceklerini söyledi.