info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TGF Başkanı Atilla Sertel Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetimiyle Bir Araya Geldi

TGF başkanı Atilla Sertel Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimiyle görüştü.

Tekirdağ’da gerçekleştirilen Başkanlar Konseyi toplantısında Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, dernek çalışmaları hakkında Federasyon Başkanı Atilla Sertel’e bilgiler verdi. 
 
 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından Tekirdağ Gazeteciler Birliği Derneği ev sahipliğinde Ramada Otel’de düzenlenen başkanlar konseyi toplantısında Federasyon Başkanı Atilla Sertel, Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimiyle bir araya geldi. Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Başkan Yardımcısı Ozan Turan, Genel Sekreter Coşkun Bozyel, Yönetim Kurulu üyeleri Zaim Erken, Serdar Şahin, Faruk Yıs, Tuğberk Erdem, Tarık Yıs ve Abdurrahim Yıldırım ile sohbet eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Atilla Sertel, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
 
Dernek yönetimi ve üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Federasyon Başkanı Atilla Sertel’e Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre’de gerçekleştirilen faaliyetler, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri ile bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Sertel ile dernek yönetimi ve üyeleri günün anısına birde hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Kaynak : Murat Ürtekin