info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ’da yapılan uyuşturucu operasyonunda bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Tekirdağ’da ikamet eden 3 kişinin İstanbul’dan uyuşturucu getirdikleri bilgisine ulaştı. N.T. (26), F.E. (24) ve C.E. (24) adlı şahısların, Tekirdağ’da bir araçla İstanbul’a gittikleri ve temin ettikleri uyuşturucu maddelerle aynı gün Tekirdağ’a geri gelerek kullanıcı şahıslara satacakları yönünde bilgi alınması üzerine, şüpheliler uğradıkları benzin istasyonunda yakalandı.

Tekirdağ'da yapılan uyuşturucu operasyonunda bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Tekirdağ'da ikamet eden 3 kişinin İstanbul'dan uyuşturucu getirdikleri bilgisine ulaştı. N.T. (26), F.E. (24) ve C.E. (24) adlı şahısların, Tekirdağ'da bir araçla İstanbul’a gittikleri ve temin ettikleri uyuşturucu maddelerle aynı gün Tekirdağ'a geri gelerek kullanıcı şahıslara satacakları yönünde bilgi alınması üzerine, şüpheliler uğradıkları benzin istasyonunda yakalandı.
Benzin istasyonunda araçtan inen F.E., üzerinde bin adet uyuşturucu hap ile polisler tarafından yakalandı. Polisler, F.E.'nin yakalanması üzerine kaçmaya çalışan ve içinde N.T. ve C.E.'nin bulunduğu aracı Tekirdağ girişinde durdurdu. N.T. ve C.E.'nin üzerlerinde suçtan elde edildiği düşünülen 4 bin 530 TL’ye de el konuldu. 
“Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak-nakletmek” suçlarından gözaltına alınan 3 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.