info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.6301
Dolar Satış
:
32.6889
Euro Alış
:
35.3205
Euro Satış
:
35.3841
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Vali Konağı’nın İhale Tarihi Belli Oldu

Tekirdağ Valilik konutu olarak yeni yapılacak olan Değirmenaltı orman yanındaki İş adamı İlhan Cavcav’dan alınan araziye yapılması planlanan Tekirdağ Valisi için konut olacak binanın inşaat işi için 6 Kasım 2013 ihale tarihi olarak belirlendi.

Tekirdağ İl özel idaresi yapı işleri müdürlüğünce Tekirdağ Değirmenaltı çamlık yanında yapılması planlanan valilik konutunun ihale sonrası kısa zamanda yapımına başlanacağı duyuruldu.
 
Tekirdağ valiliğince konut olarak kullanılan peştemalcı caddesi, Barbaros kavşağı üzerinde halen vali konutu olarakkullanılan yapının geçtiğimiz aylarda 2.750 bin TL ye Evren besiciliğe satıldığı satış sonrası imar değişiklikleride yapıldı.
 
İl Özel idaresi tarafından satışı yapılan yer bedeli olarak alınan paranın 750 bin lirası köy yolları asfalt tamir ve bakım işinde kullanılacağı il genel meclisi üyelerince açıklanmıştı.
 
Satış bedelinin kalan bakiyesi ile ihale bedeli arasında herhangi bir fark çıkması durumunda ek olarak ihtiyaç duyulan paranın nereden nasıl temin edileceği merak ediliyor.