info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ramada Açılış Sonrası Müşteri Kabulüne Başladı

Tesisimiz hakkında bilgi sahibi olamayan vatandaşlarımıza her zaman kapılarımız açık ve günün her saatinde tesisimizi ziyarete gelebilirler dedi.

Ramada Tekirdağ adıyla açılan otel müşteri kabulüne, düğün, nişan ve toplantı organizasyonları için hizmet vermeye ve rezervasyon kabul etmeye başladı. Tekirdağ Ramada otel sahibi Önder Erdoğan yapmış olduğu özel açıklamada; Biz Tekirdağ ve Tekirdağlılara Golden Yat Hotel ile hizmet etmeye başladık. Yeni açtığımız ve Ramada oteller zincirinin 7 bin adeti içinde artık dünya çapında bir isim olarak Tekirdağ Ramada ismini uluslararası rezervasyonlara açtık." dedi.

Geçtiğimiz günlerde otelimizin açılışı sonrası " Ramada Oteller Zinciri Yönetim Kurulu"  Tekirdağ’a gelerek otelimizi inceleyerek memnuniyetlerini belirttiler.

Tekirdağ da yaptığımız bu yatırımın önce Tekirdağlılara hizmet gayesiyle gerçekleştirdik. Bu yaptığımız tesisin açılışına kadar ki dönem içinde yardımlarını gördüğümüz herkese buradan teşekkür etmek istiyorum. Tekirdağ basının şehrimizde açtığımız bu tesis için gösterdiği ilgi ve alakaya başta Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve tüm bürokratlara teşekkür ediyorum.

Bundan sonra Tekirdağ da yapılacak olan tüm toplantıların tesisimizde yapılmasını diliyoruz. Tesisimiz hakkında bilgi sahibi olamayan vatandaşlarımıza her zaman kapılarımız açık ve günün her saatinde tesisimizi ziyarete gelebilirler dedi.