info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ NKÜ ile SGK İl Müdürlüğü Arasında Emekliler Yılı’Dolayısıyla Protokol İmzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü arasında Emekliler Yılı dolayısıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi adına protokolü Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN imzalarken, Tekirdağ SGK İl Müdürlüğü adına ise SGK İl Müdürü Fatma Derya ALAN imzaladı. Rektörlük makamında imzalanan Protokol, emeklilerin yaşamın tüm boyutlarıyla sosyal refahlarını ve iyilik hallerini desteklemek, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak üzere yapılacak çalışmaları kapsayacak şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 2024 yılının Emekliler Yılı ilan edilmesi dolayısıyla NKÜ ve SGK İl Müdürlüğü arasında düzenlenecek iş birliklerini kapsıyor.

Rektör ŞAHİN, “Emeklilerin hayatlarının ikinci baharını en iyi koşullarda geçirmelerini sağlamaları için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 2024 yılının Emekliler Yılı ilan edilmesi dolayısıyla kurumlarımız arasındaki iş birliklerinin temeli olarak imzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, emeklilerimiz için üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum ve çok değerli buluyorum” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin