info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ MHP İl Kongresi Yapıldı

Tekirdağ MHP İl Kongresi bu gün İsmet İnönü kapalı spor salonunda çok yoğun bir kalabalık katılımla yapıldı.

Tekirdağ MHP İl Kongresi bu gün İsmet İnönü kapalı spor salonunda çok yoğun bir kalabalık katılımla yapıldı.

Günlerdir Tekirdağ siyasetinde konuşulan ve MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen in 9 ilçe adına adaylık tanıtımını yaptığı eski merkez ilçe başkanı Enes Kaplan büyük bir farkla il başkanlığı seçimini kazandı.

MHP Iğdır Milletvekili Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel in divan başkanlığını yaptığı kongre başkan adaylarının taraftarlarının Ülkücü tezahüratları ile salon bir anda şenlendi.

Divan başkanı Bozyel’in uzun ve etkili konuşmasından sonra bu güne kadar 2 aday olacağı beklenirken son anda konuşma yapmak için aday olduğunu ve seçim kuruluna bastırdığı listeleri veren Çerkezköy İlçe başkanı Mustafa Ordu da aday olduğunu açıkladı. Divan başkanının 3 adayın müracaat etmesi üzerine yapmış oldukları kura neticesi ilk konuşmayı, Çorlu Eski İlçe Başkanı Saral Sarıalioğlu’na verdi. Sarıalioğlu yapmış olduğu konuşmasında ; “göreve geldiklerinde yapabileceklerini maddeler halinde genel kurula anlattı. İkinci konuşmayı iki dönem merkez ilçe başkanlığı yapan Enes Kaplan; “Tekirdağ İçin yaptıkları 3 seçimden bu yana 4500 olan oy miktarını 17. 500 e çıkardığını dersini iyi çalıştığını 9 ilçe ile birlikte hareket ederek Tekirdağ da güzel şeylerin yapılması için herkesi kucaklayacağını açıkladı. Çerkezköy İlçe başkanı Mustafa Ordu da; “yöresindeki sıkıntıları anlattı genel ilin sorunlarıyla ilgili hayvancılıkla ilgili Belediye çalışmalarıyla ilgili eleştirilerini yaptıktan sonra, “ben adaylıktan çekiliyorum” dedi.

Bu dan sonra divan başkanının görevi seçim kuruluna bırakmasıyla oylama başladı. Saat 17:00 de oy kullanacak delegelerin olmaması sebebiyle sandıklar açıldı, yapılan sayım sonrası Tekirdağ Merkez İlçe , Muratlı, Malkara, Şarköy, Saray,M.Ereğlisi delegelerinin oy kullandığı 1. Sandıkta mavi oy pusulasında Enes Kaplan’a 161 oy, Beyaz Oy pusulasında Saral Sarıalioğluna 71 oy çıktı. 4 oy geçersiz sayıldı.

Çorlu ve Çerkezköy delegelelerinin oy kullandığı 2. Nolu sandıkta mavi oy pusulasında Enes Kaplana 141 oy, Beyaz oy pusulasında Saral Sarıalioğluna 91 oy çıktı, 5 oy geçersiz sayıldı.

Toplamda kullanılan oyların 302 oy Enes Kaplan ‘a 162 oy da Saral Sarıalioğlu’na  çıktı 9 oy geçersiz sayıldı.

Bu sonuçlara göre Tekirdağ MHP il başkanı Enes Kaplan ve yönetimi seçildi.

Yapılan Tekirdağ İl kongresine Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen , Edirne MHP Eski Milletvekili Cemalettin Uslu , Edirne İl başkanı Av. M.Tolga Akalın, Tic. San. Od. Başk. Cengiz Günay, TGİD Başkanı Taner Karaoğlu, Ak Parti İl Başk. Yard. Muharrem Akyüz, Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Muzaffer Doğan,  Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Yeniçağ Gazetesi Yazarlarından Selcan Taşçı ve çok sayıda partili katıldı.

Enes Kaplan ve Yönetim Kurulu Listesi :
Muzeffer Destereci
Nail Kaleli
Mustafa Aydın
Fahrettin İzgi
Murat Öztürk
Ersin Kaçar
Ayhan Yaprak
Zeki Çetin
Özkan Öğütür
Metin Dönmez
Tolga Gürer
Abdullah Canki
Murat Şahintuğ
Şenol Babayiğit
Üzeyir Can
Abdullah Ece
Kemal Aslan
Erol Akata
Osman Güneykaya
Ekrem Üner
Şehrali Görkem
M.Şeref Tufan
Mülayim Çınar
Atakan Tuncel
Ertan Erdoğan
Bayram Umut
Rıfat Ersoy
Ahmet Kesek
Mehmet Ünsüz
Hasan Sertler
Aybars Elban
Sefer Eren
Hüsnü Devlet
Fahrettin Civan
Recep Güleç
Hasan Yılmaz
Tiümur Elibol
Baki Bektaş
Tamer Özdemir
Doğan Öz
Demir Yıldız
Cevdet Vardar
Necibe Üstün
Necmiye Yavaş
Günsever Güngör
İrfan Karaca
Mehmet Aral
Necdet Ülkücü
Veli Irmak
İbrahim Kaçar
Nevzat Sevinç
Özgür Özcan
İlker Yersiz
Ömer Kurt

ÜST KURUL ASİL ÜYELERİ
Enes Kaplan
Sertaç Alkaya
Mustafa Ordu
Hasan Uzun
Hakan Özgül
Naci Bayraktar
Şenol Karabey
Yüksel Doğan
Şinasi koltuk
Özkan Yücel
İhsan Mert
İrfan Alver
Muzaffer Destereci
M. Şeref Tufan