info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Liman Başkanlığına Murat Gül Atandı

Kısa açıklama yazınız

 

Tekirdağ liman başkanlığına uzun zamandır görev yapan Bumin Salter Salt’ın İstanbul liman başkan yardımcılığına atanmasıyla boşalan Tekirdağ liman başkanlığına da Çanakkale liman başkanı Murat Gül atanarak 29 mayıs 2012 Salı günü görevine başladı.
Tekirdağ eski iskelede Pazar günü meydana gelen denize düşen araçta hayatını kaybeden  4 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası görevi devir alan yeni liman başkanı yoğun iş temposu ve özelleştirme dairesi başkanlığınca sözleşmesi fesih edilerek tekrar TDİ ye geçen eski iskele ve Barbaros yolu üzerindeki limanın işletme izinleri ve bundan sonra ki çalışmalar yeni liman başkanının çalışmaları ile devam edeceği açıklandı.
Ulaştırma bakanlığı limanlar daire başkanlığından sabah saatlerinde Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz gün basında yer alan talimatları doğrultusunda Tekirdağ limanında meydana gelen olayla ilgili incelemeler yapmak üzere bakanlık olarak Tekirdağ’a geldiler.
Tekirdağ eski iskelede meydana gelen olayla ilgili geçtiğimiz günde TDİ genel müdür yardımcısı Eyüp Çakmak da Tekirdağ gelerek incelemelerde bulundu.
Liman Başkanlığına Atanan Murat Gül ‘e görevinde başarılar diliyoruz.