info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Basketbol Şölenine Hazır

Tekirdağ da 11-16 Mayıs tarihlerinde yapılacak Türkiye Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası için geri sayım başladı.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, şampiyonanın en mükemmel şekilde cereyan etmesi için her türlü tedbiri aldıklarını belirtti.

Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Tekirdağ da 11-16 Mayıs tarihlerinde yapılacak Türkiye Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası na hazır olduklarını söyledi. Şampiyona öncesi, Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlülüğü ve Basketbol İl Temsilciliği tarafından basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Kasap, turnuvanın Tekirdağ ın sporda tanınmasını sağlayacağını ifade ederek, hazırlıkların tamamlandığını söyledi.Turnuvaya 16 takımın katılacağını belirten Kasap, maçların Atatürk Spor Salonu ve İsmet İnönü Spor Salonu nda yapılacağını kaydetti. Basketbol İl Temsilcisi Sinan Çelikoğlu da 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası nın Türkiye de olmasının, basketbol sporunun sevilmesine önemli katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Turnuvanın kura çekimi, federasyon yetkililerinin katılımıyla 10 Mayıs Pazartesi günü Belediye Gençlik Merkezi nde yapılacak ve ilk maç, 11 Mayıs Salı günü saat 11.30 da oynanacak. Turnuvaya katılacak takımlar şöyle: "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Pamukspor, İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü (İÜSK), Kalaba Gençlik, TED Koleji, Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, BOTAŞ, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi, Antalya Koleji, Kocaeli Karşıyaka Koleji, Ceyhan Belediyesi ve Bodrum Belediyesi"