info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Albayrak Diyor

CHP Tekirdağ Teşkilatından İddialı Basın Açıklaması

Seçime sayılı günler kala,Tekirdağ Cumhuriyet Halk partisinden iddialı bir basın açıklaması geldi.Seçimde rekor oy alacaklarını iddia eden CHP il teşkilatı;

“Albayrak,’’Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde halkımızın bizlere ilgisi gözlerinde ki parıltı her şeyi anlatıyor.’’
“Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak , Tekirdağ’ın on bir ilçesinde ayak basmadık yer bırakmadan çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarını Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Ereğli’de sürdüren Kadir Albayrak , ifadelerinde; ‘’Tekirdağ’ın on bir ilçesi de kararını vermiş bizleri bu koltuğa layık görüyorlar bizde onları mahcup etmeyeceğiz.’’sözlerine yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını Şarköy’ün Beyoğlu Mahallesi, Süleymanpaşa’nın Osmanlı, Bıyıkali, Yağcı,Ormanlı,Semetli, İnecik, Selçuk,Otmanlı ve Yavuz Mahallelerinde sürdürdü.
 
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde köylerin tüzel kişiliklerinin ellerinden alındığına vurgu yapan Albayrak,’’ Köylerimizin tüzel kişilikleri sizlere sorulmadan bir gecede elinizden alındı. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak Tekirdağ’ın büyükşehir olması gerektiğine her fırsatta vurgu yaptık. Ancak köylerin tüzel kişilikleri ellerinden alınmasın dedik. Yüz yıllık köy geleneğini, sizlere sormadan bir gecede elinizden aldılar. Sabah bir kalktınız, mahalle olmuşsunuz. Bu ülke on iki yıldır aydınlığa uyanamıyor. Her gün televizyonlarda iç karartıcı olayları hep birlikte izliyoruz. Elbette ki sadece köylerin tüzel kişilikleri ellerinden alınmadı. Aynı zamanda belde belediyeleri de kapatıldı. Peki beldelerde yaşayan vatandaşlarımıza soruldu mu? Tabi ki sorulmadı.’’ifadelerini kullandı.
Kaldırılan Belediye Tabelalarını Yerine Asacağız
Albayrak, ‘’İktidar partisinin sizlere sormadan bir gecede kaldırdığı belde belediyelerinin tabelalarını saklayacağız. 2014 yerelde 2015 genelde iktidara geldiğimiz zaman o belde beleyesi tabelalarını sakladığımız yerlerden çıkaracağız ve tekrar ait oldukları yerlere asacağız.’’ifadelerine yer verirken Tekirdağ büyüyor. Daha da büyüyecek. Tekirdağ’ı biz büyüteceğiz. Büyüyen Tekirdağ’ı gelin birlikte yönetelim .’’diye konuştu.
Çerkezköy ve Ereğli’de Rüzgar gibi Esti
Albayrak 30 Mart seçim çalışmalarının Çerkezköy ve Marmara Ereğlisi ayağında ise adeta rüzgar gibi esti. Öncelikle Çerkezköy’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Albayrak burada sıkılmadık esnaf eli bırakmazken Çerkezköy’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ticaret ve Sanayi Odası,Çesiad ve Veliköy Organize Sanayici ve İş Adamları Dernek’lerine ziyaretler gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerinde Çerkezköy’ün mozaik yapısını değinen Albayrak,’’ Çerkezköy nüfusunun yüzde on yedi si Çerkezköylü. Burada seksen bir ilimizden vatandaşlarımız var. Biz kucaklayıcı yönetim anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın yaşadıkları yerlerde güne mutlu uyanmalarını sağlayacağız. İktidar Partisi Çerkezköy’e hizmet etmedi. Biz Halkımızla olan güçlü iletişimimizle Çerkezköy’ün tüm sorunlarına yanıt vereceğiz. Sektörel yapıya, vizyonel yapıya çok hakimiz. Nokta atışı projelerimiz ile Çerkezköy’e rahat bir nefes aldıracağız.’’dedi.
Fevzipaşa’da Gövde Gösterisi
Fevzipaşa mahallesinde halka seslenerek adeta gövde gösterisi yapan Albayrak , bir mahalle konuşması olmasına rağmen Fevzipaşa’da yaklaşık üç bin kişiye seslendi. Albayrak, burada yaptığı konuşmada Çerkezköy’ün Fevzipaşa’nın hizmeti hak ettiğine ve artık hak ettiği hizmeti kendileriyle birlikte alacağına vurgu yaptı.
Avrupa Yakasında ki Tek Büyükşehiriz
Marmara Ereğlisi’nde çarşı ve Pazar esnaflarıyla buluşan Albayrak, Sultanköy Mahallesi’nde de esnafı gezdi. Ayrıca Yakuplu ,Türkmenli ve Çeşmeli mahallelerini de gezen başkan adayı, ‘’Avrupa yakasında ki tek büyükşehiriz. Tüm ilçeleri gezdim. On bir ilçenin tamamını ve büyükşehri alacağımızdan hiç şüphem yok .Tekirdağ halkı kararını vermiş.Büyük Tekirdağ’ın ilk ve efsane belediye başkanı olacağım.Sandıkları patlatacağız.Varlık içinde birlik içinde özgür biçimde yaşayacağız.’’ifadelerini kullandı.
Kaynak : Murat Ürtekin