info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sonbahar Gıda Kermesi Kapaklı’da Açıldı

Kapaklı ilçesi eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma derneği 2013 yılı sonbahar gıda kermesi, eski belediye binası alanındaki meydanda açıldı.

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Kapaklı Eğitim Kültür ve Sosyal yardımlaşma derneği tarafından 2013 yılı sonbahar kermesi açıldı. Eski belediye binası alanında açılışı gerçekleştirilen kermesin açılış kurdelesini Kapaklı Belediye Başkan yardımcısı Adem Sekmen kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kermesi gezen Adem Sekmen, “İlçemizde birçok kermes açılıyor. Ama her kermesimiz farklı oluyor, bunu daha önceki yıllarda da hep birlikte gördük. Yoğun bir ilgi var, kermesimizin de çeşitliliği bakımından, el emeği göz nuru ürünler burada sergileniyor. Bundan dolayı bu kermesin açılışında emek veren, el emeği göz nuru döken hanım kardeşlerimize ve onlara destek veren herkese teşekkür ediyorum“ dedi.
 
TÜM HALKIMIZIN KATKISINI BEKLİYORUZ
 
Dernek başkanı Mustafa Aktürk ise, “’Kermesimizin tüm gelirleri dernek yararına olup, hizmet amaçlıdır. Derneğimiz kandil simidi, takvim, imsakiye gibi faaliyetlerle de halkımıza hizmet veriyor. Kermesimizde el yapımı yöresel ürünlerimizin yanında, döner, köfte, yayık ayran, çiğ köfte, özel yapım tatlılar, semaver çayımız ile halkımızın damak tadının yayında, yöresel ürünlerimiz ile göz ve gönüllere de hitap etmek amacıyla, dini yayınlarımızda kermesimizdedir. Tüm Kapaklı halkımızın katkılarını ve ilgilerini bekliyoruz” diye konuştu.