info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ ile BOSCH Arasında Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

NKÜ ile BOSCH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin BOSCH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. işletmelerinde, eğitim öğretim programları kapsamında uygulama ve laboratuvar dersleri, proje çalışmaları ve işyeri beceri eğitimi almaları amacıyla 2 Ekim 2012 tarihinde Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

 

NKÜ  ile BOSCH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin BOSCH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. işletmelerinde, eğitim öğretim programları kapsamında uygulama ve laboratuvar dersleri, proje çalışmaları ve işyeri beceri eğitimi almaları amacıyla 2 Ekim 2012 tarihinde Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.
 
İmza törenine NKÜ  Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, BOSCH Teknik Genel Müdürü Dr. Jörg Ulrich, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. H. Ziya Özek, NKÜ  Fen Bilimleri Enstitü Müdürü ve Proje Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Konukçu, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul öğretim elemanları katıldı.
 
İmzalanan protokol kapsamında NKÜ  ile BOSCH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, eğitim ve araştırma alanındaki tüm faaliyetlerini; her iki kurumun olanakları ve karşılıklı beklentileri çerçevesinde geliştirmeyi, sürekli ve üretken iş birliği oluşturması kararlaştırıldı.
 
Protokol, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu önlisans öğrencilerinin mesleki ve teknik uygulamalardaki bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla ortak eğitimler ve benzeri faaliyetler düzenlenmesini içeriyor. Aynı zamanda Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencilerinin yaz stajlarını BOSCH bünyesinde yapabilmelerini ve BOSCH staj programı ve bölüm stajyer limitleri kapsamında, gerekli düzenlemeleri de Eğitim İş Birliği Protokol’ü kapsamında yer alıyor.
 
Protokolün imzalanmasının ardından NKÜ  Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e fabrikayı gezdiren BOSCH Yetkilileri, fabrika hakkında bilgilendirmelerde bulundu.