info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP İlçe Yönetimi İftar Yemeğinde Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen İftar yemeğinde bir araya geldiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen İftar yemeğinde bir araya geldiler.
Sanayi sitesinde bulunan Osmanlı Mutfağında düzenlenen iftar yemeğine, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, İl Başkanı Enes Kaplan, İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Eski Belediye Başkanı Salih Keskin, Hamallar ve Romanlar Derneği Başkanı Niyazi Güneş, Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Ferit Gürnil, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve eşleri katıldılar.
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen konuşmasında, Malkara'da sıkıntılar olduğuna değinerek “Önümüzde 8 ay sonra yerel seçimler vardır. İlçemizde ekonomik sıkıntılar var. İşsizlikler var. Ama her şeyden önemlisi ülkemizin bölünmez bütünlüğü büyük bir tehlike içerisindedir. Ülkemizin Doğu ve güneydoğu Anadolu Bölgesinde belli bir Bölge Van’dan başlayarak Genel Başkanımızın bir konuşmasında belirttiği Urfa’yı içine alan ve 8 uçuk Milyon insanın yaşadığı bir bölge fiilen BDP’nin ve PKK’nın kontrolüne girmiş durumdadır. Delikanlı katiller omuzlarında keleşleriyle cenaze törenlerine katılmakta ve maalesef devletimizin asayişini korumak için görevlendirilmiş kuvvetleri Jandarması, Emniyet Teşkilatı bunlar ile ilgili hiçbir işlem yapmamakta Türkiye Cumhuriyetinin Savcıları görevlerini yapmamaktadır. İnşallah Milliyetçi Hareketin İktidarında görevini yapmayanlara bunların hesapları sorulacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerinde birlik beraberlik içerisinde yarından itibaren herkesin gönlünü alarak oyunu MHP ye vermelerini sağlayacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olduğu için önümüzdeki seçimler kolay olmayacaktır. Bütün köylerimiz Mahalle oldukları için hepsini ilçe belediyelerimiz yönetecektir. Gelen bu yerel seçimlere kadar Milliyetçi Hareket Partisi olarak çok çalışacağız ve Malkara’mıza üç hilali dikeceğiz” dedi.
İftar yemeği sonrasında konuşan MHP Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, yerel seçimlerin yaklaştığına işaret ederek, "Önümüzdeki dönemde bir yerel seçim var. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak geçen seçimde Belediye Başkanlığını son akşam kaybettik. Ama ne olursa olsun bizim halkımızda bir iktidar beklentisi vardı. İktidar belediyesi gelmezse hizmet gelmez. Para yağacak dediler, hizmet yağacak dediler. Bu şekilde insanlarımızı kandırdılar. Ama bu gün geldiğimiz bu noktada bunun böyle olmadığını hepimiz gördük. İktidar demek ki belediyeyi tam anlamı ile idare edemiyor. Bunda Belediye Başkanının ve diğer meclis üyelerinin kişisel yetenekleri daha fazla öne geçiyor" diye konuştu.
İlçe teşkilatı içinden Belediye Başkan Aday Adayları olacaklarını kaydeden Yılmazgüç, "Bu arkadaşlarımızı biz Yönetim Kurulu üyelerimiz ile İl Yönetimimiz ile Belediye Meclis Üyelerimiz ile ve halkımıza sorarak anket yaparak en iyisini belirlemeye çalışacağız. Bizlerin belirlediği aday seçilmiş bir Belediye Başkan adayı olacaktır. Bizler Belediye Başkan adayımızı belirlerken ve arkasındaki belediye Meclis Üyelerimizi belirlerken başarılı olabilirsek bu seçimi kazanamama gibi bir durumumuz olmayacaktır. Artık karşımızda iki parti var beş parti yok bunların birisi yıpranmış iktidar partisi ikincisi ise yeni oluşum Cumhuriyet Halk Partisidir. Burada bütün iş bizim elimizdedir” ifadelerini kullandı.