info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Makedonya’nın Jupa Belediyesi’nden Muratlı’ya Ziyaret

Tekirdağ’ın Muratlı Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Makedonya’nın Jupa Belediyesi Muratlı’yı ziyaret etti.

Jupa Belediye Başkanı İbrahim Ariyan ve ekibi ilk olarak Muratlı Belediyesi’ne geldi. Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından ağırlanan heyet, içilen çayların ve edilen sohbetin ardından İlçe Kaymakamlığı’na geçti.
 
Ziyarette Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’nin yanı sıra; CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Erdemir, CHP Muratlı Belediye Başkan Aday Adayı Taner İmamoğlu ve emekli öğretmen Kenan oflaz ile bazı siyasetçiler hazır bulundular.
 
Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu misafirleri kapıda karşılayarak, gelenlere boza ikram etti. Ardından, öğrenciler ve vatandaşlar ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kortejine katılan heyet, kalabalıkla birlikte Hürriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Atatürk Büstü’ne çelenk konularak, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu.
 
Ziyaret programında Tarihi Muratlı Tren Garı da gezildi. Oradan Muratlı Belediye Parkı’na geçildi. Muratlı’nın Arnavut kökenli en yaşlı vatandaşlarından biri olan Mehmet Doğan da misafirlere eşlik etti.