info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kendine Polis Süsü Veren Kişi Öğrenci Kızı Motorsiklet ile Kaçırdı

Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Çırçır Tepesinde sözlüsü ve iki arkadaşıyla birlikte muhabbet ettikleri esnada 59 ES 156 plakaları motorsiklet ile yanlarına gelen Rahmi Akın(31) araç içerisinde oturan gençlere burada ne aradıklarını soruyor.

Araçta ki gençlerden bir tanesi "Siz polis misiniz?" dedikten sonra "Evet ben polisim" diyen şahıs  araç içerisinde bulunan S.K'ya "Bir cinayet işlendi, bu cinayet ile ilgili seni olay yerinde teşhis yapılması için götürmemiz lazım. Beni takip edin" diyerek Çırçır Tepesinden şehir içerisine girilerek çarşı polis merkezi önünde bulunan nöbetçi polise yolun karşı tarafından bir işaret yaparak devam etmiş. Motorun arkasındaki taksi içindeki gençlerde arkasından takip ederken yolda taksiyi durdurarak içindeki S.K'yı motora alarak Çınarlı Mahallesindeki evine götürüyor. Eve zorla sokmak istediği S.K  komşuların yetişmesiyle kurtularak kaçıyor. Polise müracaat eden S.K. alınan ifadesinden sonra Rahmi Akın'ın evli olduğu, eşinin evi terk ettiği, Kuşçular Derneğinde garson olarak çalıştığı öğrenilmesi üzerine Asayiş Şubesi Ekiplerince yakalandı.

Yakalanan Rahmi Akın "Ünvan Gaspı-Hürriyeti Tahdit" suçlamalarıyla ifadesi alınarak Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Zanlı tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildi.