info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karadeniz Tezyinat Metem ve İşkurdan Ortak Proje

Muratlı Metem lisesi ve Tekirdağ İŞKUR işbirliğiyle ortak eğitim projesi düzenlendi.Bu proje kapsamında,cam süsleme sanatı olan tezyinat alanında büyük ivme kazanan Karadeniz tezyinat adına Osman Karadeniz,kursiyerlerin ulaşımı ve Mesleki Teknik eğitim lisesi METEM’İN kimya laboratuvarının restorasyonunun tüm masrafını kendisi karşılıyor.

 

Hafta içi mesai  saati bitimi 17.00-21.00 saatleri arasında Tekirdağ İŞKUR’A  kaydını yaptırmış olan 20 kursiyer e METEM kimya  laboratuvarında Kimya Laboratuvar şefi ve kimya öğretmeni Ahmet Kırılmaz tarafından verilecek 2.5 aylık eğitim sonucu,kursiyerlere aylık 450 lira para ödenecek ve Karadeniz  Tezyinat sayesinde istihdam edilecekler.
 
Karadeniz Tezyinat mühendisi ve şefi Deniz yılmaz’ın kursiyerlere sürekli destek ve ilgi gösterdiği gözlenirken,kimya öğretmeni Ahmet Kırılmaz ile koordineli çalışmaları takdirle karşılandı.Bölgede gittikçe artmakta olan tezyinat firmalarının içinde,Karadeniz Tezyinatın maddi manevi desteği kursiyerler tarafından memnuniyet ve minnetle karşılandı.
 
Bu konuda bir açıklama yapan Karadeniz Tezyinatın sahibi Osman Karadeniz, "Bizim hedefimiz sadece para kazanmak değil,Muratlı ve Tekirdağ halkına istihdam sağlamanın yanında,yaptığımız atılımlarla,özel bir firmanın rakı şişelerinin ve Trakya cam sanayinin işlerini de üstlenerek,tezyinat alanında atılım yapmanın gururuyla Avrupa'da da ülkemizi ekonomik anlamda söz sahibi yapmaktır.
 
Bu alanda gerek İŞKUR,gerekse METEM'E destek vererek,Tezyinat alanında yeni yetenekler oluşturmak bizim için memnuniyet vericidir."dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin