info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da İlk İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ’ın yeni kurulan Kapaklı İlçesi’nde AK Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen, ilçe danışma kurulu toplantısı Kapaklı Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda yapıldı.

Koplantıya, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri Ahmet Cavit Gür ile Sait Yazı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı Belediyesi meclis üyeleri Ali Doğuş, Ruhi Özden, Hasan Acar, Osman Aşık, Kapaklı Belediye başkan aday adayları Ömer Karadeniz, Akın Yılmaz, Salih Bezgin, İrfan Demir, Kızılpınar Belediyesi meclis üyesi Hüseyin Şenses, Çerkezköy ve Kapaklı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
 
İlk olarak divan heyetinin seçildiği toplantıda divan başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Aytekin Öklü, divan üyeliklerine ise Osman Aşık, Metin Kanat, Murat Eviş ve Emine İstek seçildi. Divan heyetinin belirlenmesinden sonra ise açılış konuşmasını yapmak üzere Ali Osman Orhan söz aldı.
 
Konuşmasına toplantıya katılan tüm partilileri selamlayarak başlayan Orhan, “Bildiğiniz gibi tüm birimlerimiz kuruldu. Önümüzdeki yerel seçimlere teşkilatımızı götürecek olan bu yönetim Kapaklı ve Tekirdağ’a hayırlı olsun. Yeni oluşan genç ve dinamik kadrosuyla yerel iktidara her zamankinden daha yakınız. Tekirdağ’da ve Kapaklı’da AK Yönetimin ayak sesleri şimdiden duyulmaya başladı” dedi.
 
Kapaklı’da yaklaşan seçimlere güçlenerek hazırlandıklarını ifade eden İlçe Başkanı, Orhan “Bu seçimlerin sonucunda AK Parti bayrağını Kapaklı ve Büyükşehir’de dalgalandıracağız” diye konuştu. 
 
Kapaklı’nın ilçe olduktan sonra çok fazla yatırıma ihtiyaç duyduğunu ifade eden Orhan, Kapaklı Belediyesi'nin AK Partili belediye tarafından yönetilmesi gerektiğini dile getirdi.
 
AK Parti’de aday adaylığı başvurularının 1 Ekim itibariyle başladığını ve 1 Kasım’da sona ereceğini hatırlatan Ali Osman Orhan, “Bu süreçte gerek belediye başkanlığı için gerekse belediye meclis üyelikleri için müracaatlar alınacak. Biz tüm aday adaylarının birbirlerine karşı anlayışlı olmasını istiyoruz. Her zaman birlikte hareket etmeli ve sonuç olarak açıklanacak adayın etrafında birleşmeleri gerektiğini vurguluyoruz. Biz bu beraberliği sağlayamazsak birileri bize 1 Nisan şakası yapar” açıklamalarında bulundu.