info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.9531
Dolar Satış
:
34.0142
Euro Alış
:
37.9058
Euro Satış
:
37.9740
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İş Gücünün Genişletilmesi Projesi nin Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Hüsniye Hanım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından Trakya Kalkınma Ajansı 2012/2013 Yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı’na hazırlanıp kabul edilen Malkara’da işgücünün genişletilmesi Projesi’nin ilk izlenim toplantısı yapıldı.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası adına Sekreter Sinan Beşer ve proje raportörü Cumhur Diner, Hüsniye Hanım meslek ve Endüstri Meslek Lisesi adına Aliosman Akça ve İbrahim Özcan, Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları Merve Kambur ve Merve Güneş ve Destek Hizmetleri Birim Başkanı Aykut Demir katıldı.
 
Yapılan toplantıda Malkara’da Nitelikli eleman yetiştirilmesine yönelik olarak yapılan proje kapsamında İş planlama, satın alınacak mal, malzeme ve ekipmanlar konularının usul ve esasları karşılıklı olarak görüldü. Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları tarafından ise bu süreç içerisinde belirli giderler hesaplanarak temin edildi.
 
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, İşgücünün genişletilmesi Projesi’nin Malkara’ya hayırlı olması dileklerinde bulunduğunu kaydetti.