info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İntihara Kalkışan Öğrenci Okulun 2. Katından Atladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde eğitim gören H.E. (15) isimli kız öğrenci, dün saat 11.00 sıralarında okulun 2’inci katında bulunan sınıfından aşağı atlayarak intihara teşebbüs etti.

AMBULANS ARIZALANDI
 
Arkadaşlarının pencereden aşağı atladığını gören öğrenciler durumu hemen okul yönetimine bildirirken, okul yönetimi de sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yaralı öğrencisi almak üzere hastaneden çıkış yapan ambulans Atatürk Viyadüğü üzerinde arıza yapınca, polis ekipleri olay yerine ikinci bir ambulansın sevk edilmesini istedi.
 
SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
 
Ambulans istenmesi üzerine Kapaklı’dan gelen 112 ekipleri, öğrenciye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.  Yaralı H.E. yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenede sağ ayağının kırık olduğu belirlenen H.E.’nin sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
 
ZENGİNAL SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI
 
İntihara teşebbüs eden 15 yaşındaki H.E.’nin daha öncede psikolojik sorunları nedeni ile tedavi gördüğü iddia edildi. Olayın ardından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da hastaneye gelerek H.E.’nin durumuna ilişkin bilgi aldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde olayın meydana gelmesinin ardından okul yönetimi, öğrencilerinin sağlık durumu ile ilgilenmek yerine, basın mensuplarının çalışmalarını engellemeye çalıştı.