info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Belediye Tiyatrosu "Artiz Mektebi" 29 Nisan da Sahneye Koyuyor

Hayrabolu Belediyesi Tiyatrosu yeniden sahne almak için çalışmalarına başladı.

Oyunu Yazarları, Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk "Artiz Mektebi" İki perdeli müzikal Komedi oyunu ile yeniden Hayrabolu Belediyesi Tiyatrosu yeniden sahne almak için çalışmalarına başladı. Oyunu Yazarları, Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk "Artiz Mektebi" İki perdeli müzikal Komedi oyunu ile yeniden sahne alacak olan ekip, çalışmalarını İncili Hoşgör yönetiminde sürdürüyor.

Yönetmen İncili Hoşgör, Hayrabolu Belediyesi bünyesindeki tiyatronun, 19 kişilik gönüllü yeteneklerden oluşan kadrosu ile çalışmalarına başladığını söyledi. Hoşgör, "Hayrabolu Belediye Tiyatrosu, perdelerini 2 perdelik müzikal Komedi oyunu ile sahneleyeceğini kaydetti. Oyunu derleyen ve yöneten Hoşgör, oyuncularımız amatör olmalarına rağmen çok istekli ve azimli bir şekilde programa hazırlanıyorlar." dedi.

Tiyatro işinin bir ekip işi olduğunu ifade eden Hoşgör, Hayrabolulara, çevre illere ve ilçelere güzel bir oyunla merhaba demek istediklerini kaydetti. Buna bağlı olarak tiyatroyu izleyicilere daha çok sevdirmek için izleyicileri güldürmeyi ve izleyicileri günün stresinden bir günlük de olsa kurtarmayı amaçladıklarını ifade eden Hoşgör, "Oyunu 29 Nisan 2010 günü saat : 16.00 da öğrencilere saat : 20.30 da da büyüklere ilçemiz Sadi Kıyak Öğretmenevinde buluşturmayı hedefliyoruz.