info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazeteciler Derneği Başkanından Şarköy e Ziyaret

Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı, Şarköy’ü ziyaret etti.

Akyazı, ziyaret kapsamında MHP Şarköy İlçe Başkanı Naci Bayraktar’la da bir araya geldi. 
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın önerisi ile Tekirdağ’daki gazeteci derneklerinin bir çatı altında toplandığını ifade eden, Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı “Bu il merkezi ve ilimizde yayınlanan yerel gazete sahipleri ve gazeteci arkadaşlarımızla daha bir güçlü olmamızı sağlayacaktır" dedi. 
 
Şarköy’ün sadece Tekirdağ’ın değil, Trakya ve Türkiye’nin de önemli turistik ilçelerinden biri olduğunu belirten Akyazı “Şarköy’de çeşitli ziyaretlerde bulunmak, dostlarımızı, gazeteci arkadaşlarımızı görmek için geldim. Bu kapsamda dostum, adaşım MHP Şarköy İlçe Başkanı Naci Bayraktar’la da bir araya geldim. Kendisinin hazır beton tesisi kurmakta olduğunu öğrendim, çok sevindim. Şarköy inşaat yoğunluğunun yaşandığı yerlerden birisi. Burada yaşayan birinin böyle bir tesis kuruyor olması önemli bir kazanç” diye konuşyu.
Dernek Başkanı Akyazı, Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla, ilçelerde haftalık olarak yayınlanan vasıfsız yerel gazeteler için yeni düzenlemeler getirileceğini ifade ederek “İlçelerimizde haftada 2 gün çıkan vasıfsız statüdeki yerel gazeteler şimdiye kadar resmi ilanlardan yararlanıyordu. Tekirdağ büyük şehir olduğunda, bu gazetelerimiz günlük çıkmak zorunda kalacaklar. Bu da onlar için beş gazeteci çalıştırmak anlamına geliyor. Resmi ilan almak için ya günlük çıkacaklar, ya da haftalık çıktıkları takdirde resmi ilanları kesilmiş olacak” dedi.
 
MHP Şarköy ilçe Başkanı Naci Bayraktar, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Uzun yıllara dayanan bir ağabey kardeş dostluğumuz var. Önümüzdeki ay devreye girecek hazır beton tesisi ile ilgili kendisini bilgilendirdim. Desteğinden, güzel sözlerinden çok memnun oldum.” şeklide konuştu.
 
Ziyarette, Şarköyün Sesi Gazetesi’nin sahibi Yakup Önal da yer aldı.