info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.8417
Dolar Satış
:
32.9009
Euro Alış
:
35.1212
Euro Satış
:
35.1845
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelliler Sergisi Büyük İlgi Gördü

Tekirdağ Valiliği,Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Engelliler Haftası sergisi,Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, standları tek tek gezerek, engelli bireylerin yaptığı eserleri ilgiyle inceleyerek bilgi aldı. Sergideki ürünlerin başarısından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Soytürk, " İnsanoğlu için engel yoktur.İçinde bir şeyler yapma ve başarma azmi olan her engelli birey, gösterdiği hüner ve başarıyla hem engelleri aşma hem hayata tutunma hem de hayatta her işi başarma yetisine sahip olduğunu gösterebilir. Bugün bu sergide gördüklerimiz, bu azmin ve başarının eseridir. Bu güzel sergiye emeği geçen herkesi kutluyorum " Dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hüseyin Özdemir de, " Bizler kurum olarak engellilerin sosyal hayata katılması için tüm engelleri kaldırmak adına ne gerekiyorsa yapıyoruz.Bakanlığımız tüm engelleri kaldırmak adına çözüm ve strateji üretmeye devam ediyor"Dedi.Sergi bitiminde görme ve ortopedik engellilerden oluşan tiyatro ve konser büyük ilgi gördü.

Kaynak : Murat Ürtekin