info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dostluk havasında geçen turnuvada şampiyon Şakar Makina

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından organize edilen TASİAD Futbol Turnuvasında kupa sahibini buldu.

20 Takımın katıldığı ve 20 Martta başlayan turnuvada Şakar Makine, Ata Mobilya TM Sigorta, İkizler Altın Merkezi, Şimşek Seramik Merkezi, Sporactive, Ecem Lokantası Rodosto Hotel, Çağrı Kuyumculuk ve Beksan gruplardan çıkmayı başarmıştı.

1 Mayısta oynanan çeyrek final maçlarında Şakar Makine, Ata Mobilya TM Sigorta, Çağrı Kuyumculuk ve Beksan adını yarı finale yazdırdı.

8 Mayıstaki yarı final maçlarında Çağrı Kuyumculuğu 10 a 6 yenen Şakar Makine ve Ata Mobilya TM Sigortayı 4 ? 1 yenen Beksan finale çıktı.

15 Mayısta oynan üçüncülük ve final maçlarında heyecan en üst seviyedeydi. Çağrı Kuyumculuk çok rahat şekilde üçüncülüğü elde ederken, Beksan ile Şakar Makine arasında oynanan final maçında nefesler tutuldu. Çok Çekişmeli geçen maçta Şakar Makine Beksan ı 4 ? 3 yenerek kupayı kazandı.

Gol kralı olan Beksan dan Ayhan nın kupasını Başkan Vekili Muhsin Karakoç takdim etti.

En Centilmen takım seçilen SMMM Derneği, İtimat Yapı ve Özgü Otomotiv plaketlerini Başkan Vekili Muhsin Karakoç takdim etti.

Çağrı Kuyumculuğun Üçüncülük kupası ve madalyalarını Yönetim Kurulu üyesi Cafer CELEP, ikinci olan Beksan ın kupası ve madalyalarını Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ebubekir Şimşek ve Şampiyon Şakar Makinenin kupa ve madalyalarını Başkan Kasım ÖZADALI takdim etti.

Gecenin sonunda hazırlanan pastayı Başkan Özadalı, Ebubekir Şimşek, Muhsin Karakoç ve Şakar Makinenin sahibi Haluk Şakar kesti.