info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Doğansporlu’lar İftarda Buluşacak

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir döneme damga vuran Doğanspor Kulübü kurucuları, yöneticileri ve futbolcuları iftar yemeğinde buluşacak.

Çerkezköy’de 1968 yılında bir grup futbol sevdalısı gencin harçlıklarıyla kurduğu Doğanspor, kısa zaman içinde ilçede gençlerin en gözde futbol kulübü oldu. Döneminde, Çerkezköy’ün ve bölgenin en önde gelen kulübü Doğanspor, kurulduğu 1968 yılından kapandığı yıla kadar Türk futboluna önemli katkılar yaparak büyük yıldızlar yetiştirdi. 
Doğanspor’da yöneticilik yapan ve futbol oynayanlardan bir grup, bir araya gelerek eski günleri birlikte yad etmek için iftarda buluşma kararı aldı. Doğanspor Kurucusu ve başkanlığını yapan Aysal Güven başta olmak üzere, Mustafa Azcan, Fikri Güven, Kazım Asbaş, Kemal Sağır, Sezai Şenol, Recep Şahin ve Türk futboluna çeşitli kulüplerde top oynayarak hizmet eden Çerkezköy’ün gururu milli futbolculardan Oğuz Güven de iftarda hazır bulunacak. 
Doğansporluları iftar programında buluşturacak olan eski Doğanspor sevdalıları, kendilerine ulaşamamış oldukları tüm Doğansporlu’ları da iftara beklediklerini belirtti.