info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Güpegündüz Tinerci

İlginç ve korkutucu olay sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda yaşandı. Uçucu madde kullanan bir şahıs, elindeki çakmak gazı tüpü ile meydandaki banklara oturdu.

Dakikalarca ceplerine doldurduğu çakmak gazı tüplerini soluyan şahıs, görenlerin şaşkın bakışlarına neden oldu. Gencin yanından geçen zabıta ekiplerinin de hiçbir tepki vermemesi durumu daha da karmaşık bir hale getirdi. 
 
POLİS MEMURU YALNIZCA BAKTI
 
Kullandığı uçucu madde sebebiyle ara ara bilinçsiz davranışlarda bulunan bağımlı genç, oturduğu yerden kalkarak meydanın ortasına geldi. Oradan geçen vatandaşların arkalarından bağıran şahıs kullandığı maddenin de etkisiyle meydanda küfürler etti. Saat 9:05’te çağırılan ekip otosu, nihayet saatler 10:00’a yaklaşırken olay yerine geldi. Fakat polis ekipleri araçtan bile inmeyerek, bağımlı şahsı yalnızca aracın camından gözlemlemekle yetindi. Ekip otosu olay yerinden uzaklaştıktan sonra bağımlı şahsın yanına gelen polis şahsa müdahale etmek istedi. Fakat polis memurunun olay yerine 10 metre uzakta durduğu yerden seslenmesi bağımlı şahsın kaçmasına sebep oldu. Uçucu madde kullanan şahıs göz göre göre kaçarken polis memuru şahsın arkasından bakmakla ve yanındaki vatandaşın elini sıkıp selamlaşmakla meşguldü. Bağımlı genç, arka sokaklara girerek gözden kayboldu.
 
REHABİLİTASYON MERKEZİ ŞART
 
Polis ekiplerinin gitmesi üzerine olay yerine tekrar gelen bağımlı şahıs, akşam saatlerine dek Cumhuriyet Meydanı’nda oturdu. Etrafa sözlü tacizde bulunan şahıs, vatandaşların iki gündür korkulu rüyası oldu. Emniyet güçlerinin 1 kişi karşısında böyle çaresiz kalması, Çorlulu’ların tepkisini çekti. İki gündür devam eden tehlikeli olay karşısında akıllara “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çorlu’da neden bir rehabilitasyon merkezi yok?” soruları geldi.