info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çmmd’den Çorlu Kaymakamı’na Teşekkür

Çorlu Medya Mensupları Derneği (ÇMMD) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Çorlu Medya Mensupları Derneğinin misafiri olarak Çorlu'yu ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Federasyonuna bağlı başkanların Çorlu’yu ziyaret programına bizzat katılarak, gösterdiği sıcak ilgiden çok memnun kaldıkları kaydeden ÇMMD üyeleri Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a teşekkür etti.
 
Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun "Türkiye Gazeteciler Federasyonun gerçekleştirdiği bu ziyaretin esas ev sahibi; merkezi Tekirdağ'da bulunan Trakya Gazeteciler Birliği Derneği idi. Biz de Tekirdağ'ımızın bir ilçesi olarak üzerimize düşen görevi yaptık, Çorlu'ya yapılan bu ziyarete Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde gazeteci dernek başkanları katıldı. Tekirdağ ve Çorlu'muzu en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık, bu çalışmalarımızda bize destek veren ve bizzat katılan Çorlu Kaymakamımız sayın Hulusi Doğan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ise "Türkiye'mizin çeşitli illerinde gelen gazeteci dostlarımızın, Tekirdağ'a ve Çorlu'muza yaptığı bu ziyaretten çok memnun kaldık, başta TGF başkanı ve yönetimi olmak üzere Çorlu'ya gelen tüm gazeteci dernek başkanlarına teşekkür ediyorum umarın Çorlu'muzu en iyi şekilde tanıtmışızdır" diye konuştu.
 
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a teşekkür ziyaretine Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetim kurulu üyeleri; Gülgün Keçeci, Ercan Kılıçlı, Sevil özgür, Rahim Taşkın, katıldı.