info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen; Partim İçin Çalışmaya Devam Edeceğim

CHP Tekirdağ il Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen,tekrar aday olacağını ve partisi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Adaylık öncesi giriş konuşmasını yapan Süleymanpaşa ilçe Başkanı Ali Engin; " Cumhuriyet Halk Partisinde her zaman demokrasi işler. Kendi seçimlerimizi bitirdik. Genel ve yerel seçimler de bitti. Şimdi Kadın Kolları seçimlerimiz var. Ardından Gençlik kolları seçimleriyle devam edeceğiz. İlçe Kadın Kolları seçimleri bitti ve Özlem Başkan kadın kollarının teveccühünü alarak Süleymanpaşa'da görevine devam ediyor. Diğer ilçelerde de yakın zamanda biter. İl Kadın Kollarında iki adayımız var. Büşra Nur Pelen ile bir buçuk dönemdir siyaset yapıyoruz. Çok başarılı bir kardeşimizdir. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum " Dedi.

Büşra Nur Pelen de yaptığı açıklamada, " Bir yıl önce bugün, İl Kadın Kolları Başkanı olma onurunu sizlerle birlikte yaşamıştım. Bugün tekrardan sizlerle birlikte adaylığımı açıklamak benim için çok büyük bir mutluluktur. Partinin kapısından adımımı attığım günden bu güne kadar hiçbir mücadeleden ve hiçbir çalışmadan kaçmadığımı, her seçim sürecinde ilçe fark etmeksizin örgütümüzün adaylarının, temsilcilerinin arkasında kadın kollarımızın desteğini ve gücünü hissedebilmeleri adına durmaksızın çalışmalara devam ettiğimi vurgulamak isterim. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan il ve ilçe kadın kolları yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Zaman zaman mesnetsiz eleştirilerle karşı karşıya kalsak da siyasette kadın figürünün yer bulması ve istikrarlı görevine devam edebilmesi adına birlikte verdiğimiz mücadelenin ne kadar kıymetli olduğunu geriye baktığımda daha iyi anlıyorum. Belki de sadece kadın olduğumuzdan dolayı maruz kaldığımız tepkilere ve eleştirilere göğsümüzü gererek, ülkemizde siyasette kadın figürlerinin en etkili olduğu partimizde mücadeleye ve başarıya layık olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Ülkemizde hissetmeye başladığımız değişim, yerel yönetimde iktidar olmamız yolunda umut vermiş olup bu değişim, biz kadınların ellerinde büyüyerek yükselecektir. Örgütümüz için çalışma fırsatı verilip görev tebliğ edildiğinde hiçbir görevden kaçmadım ve kaçmamaya devam edeceğim. Yağmurda, çamurda örgütümüz ve kadınlarımız için nasıl mücadele verdiysem, bu mücadeleye devam edeceğim. Bizden sonraki nesillerde kadınlarımızın daha mutlu, huzurlu ve mutlu olabilmesi ideali için savaşmaya devam edeceğim " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin