info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy İstişare Kurulu Oluşturulacak

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy’de istişare kurulu oluşturmak istediklerini söyledi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Edirne Müftü Yardımcılığı’ndan, Çerkezköy İlçe Müftülüğü’ne atanan Yusuf Tuna’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 
 
Ziyarette AK Parti heyetini makamında kabul eden İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, bir önceki görev yerinde gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsederek “Edirne İl Müftü yardımcılığı görevimde önemli projelere imza attık. Bu projeleri Çerkezköy’de de sürdürmek istiyoruz. Bu projelerin bizim için önemlisi orada kurduğumuz İstişare Kurulu idi. Bu kurul toplumun tüm kesimlerini bir arada bulunduran ve ilçede önemli sorunları masaya yatıran bir yapıdır” dedi.
 
Çerkezköy ile ilgili görüşlerini AK Parti heyeti ile paylaşan Tuna, “Burada 81 vilayetten insanlar hep beraber yaşıyor. Çerkezköy bana bu ülke için şehit olanların yattığı Çanakkale’nin manevi havasını veriyor. Orada nasıl bir ülke kurtarılmaya çalışıldıysa burada da herkes Çerkezköy’ün kalkınması için savaşıyor, çaba gösteriyor” şeklinde konuştu.
 
Sonrasında söz alan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ise, “Çerkezköy’e hoş geldiniz. Yeni göreviniz ve görev yerinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler siyasiler olarak Çerkezköy için her konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Burada topluma duyarlı, işadamları, sanayiciler göreceksiniz. Çerkezköy için Çerkezköy’ün daha çok kalkınabilmesi için çalışan insanlar göreceksiniz” dedi.
İlçede Vaiz ve Müezzin ihtiyacı olduğunu İlçe başkanına ileten Tuna, “Aile İrşad Bürosu ile ilgili çalışmalarımızı Kur’an Kursu hocalarımız yapıyor. Bunun yanında müezzin ve vaiz ihtiyacımız da var” talebine Demirbağ, “Bu ihtiyaçları gerekli yerlere ileteceğiz” şeklinde karşılık verdi.