info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Güne Kadar Neredeydiniz ?

Kamusen den Nalcıya:"Bu güne kadar neredeydiniz ?"

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ il temisilciği, Tekirdağ MHP Milletvekli Kemalettin Naclının ziyareti ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklama da: ''MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı 21 Ocak cuma günü, ülkemizin içinde bulunduğu siyasal ve ekonomik durumu değerlendirmek, bölgemizin sorunlarını görüşmek amacıyla, Türkiye Kamu-Sen' i ziyaret etti. Ziyaret esnasında, kamu çalışanları öncelikle Kemalettin Nalcı ve diğer muhalefet milletvekilleri halkın ve çalışanların sorunlarını dinlemedikleri ve çözüm yolunda çaba harcamadıkları için yoğun eleştiri bombardımanına tuttular. Görüşmede söz alan Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan milletvekilimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.'' dedi.

İlk defa yapılan bu ziyaret konusunda biraz geç kalındığını, çünkü kamu çalışanları 8 yıl süresince büyük baskı altında tutulduğunu, sebepsiz yere görev yerleri değiştirildiği, yandaş bir sendikaya geçmeleri konusunda siyasi ve idari baskılara maruz kaldığı, özlük hakları konusunda ise mecliste çıkan kanunlarla haklarında büyük gerilemeler yaşandığını, Tekirdağ'ın ve Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Kamu-Sen'in bu zorluklara karşı her alanda mücadelesini sürdürdüğünü, fakat bu zor anlarda siyasi temsilcilerin de yanlarında olması gerektiğini ama maalesef siyasilerimizi, başta muhalefet milletvekillerini yanlarında göremediklerini belirtti.

Daha sonra söz alan MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı "Türkiye zor günlerden geçmektedir. Tek başına mecliste büyük çoğunluğu olan baskıcı bir iktidarla karşı karşıyayız. İktidar çoğunluğunu kullanarak her türlü yasayı kolayca çıkarabilmektedir. Ama bütün bunlar bizim sizin yanınızda olmamızı engellememeliydi. İl yönetiminden kaynaklanan bazı sebeplerle sivil toplum kuruluşları, esnaf ve diğer temsilcileri yeterince ziyaret edemediklerini ama bundan sonra bu eksiği telafi edebilecektir." dedi.

Daha sonra söz alan kamu çalışanları da muhalefetin memurlara olan baskılara kayıtsız kaldığını, üzerine düşen görevleri yapmadıklarını, sorumlulukları yerine getirmediklerini belirttiler.

Kaynak : 59 Haber