info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Boks un Sultanları Tekirdağ da Kampa Girdi

Bayan Boks Milli Takımı 2012 Olimpiyatları ve Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Tekirdağ da kampa girdi.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç hazırlık kampı çalışmaları için Tekirdağ'a gelen Bayan boks takımından çok ümitli olduklarını açıkladı.

Boks Federasyonu Tekirdağ il temsilcisi Müeyyet Pirimoğlu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü boks antrenörü Yaşar Giritli Tekirdağ'a gelen Milli Takım ile yakından ilgilenirken, milli takım kafilesi Tekirdağ'da kaldığı süre içersinde polis evinde konaklayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı kondisyon merkezi kapalı salon ve yüzme havuzu ile rıhtım spor salonunda çalışmalar yapacaklar.

Bayan Boks Milli Takım kafilesinde 23 sporcu ve 7 antrenör bulunuyor. Bayan Boks Milli Takım Teknik Direktörü Hamdi Yıldırım, ''10 Mart'ta Tekirdağ'da kampa girdik. Oradan Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak Grand Prix Turnuvası'na katılacağız. Tekirdağ hazırlık kampından sonra Çek Cumhuriyeti ve Polonya'da yapılacak Feliks Stamm Turnuvası'na katılacağız.'' dedi.

İlk etapta Avrupa şampiyonalarının olmasına rağmen asıl amaçlarının 2012 Olimpiyatları ve 2012 yılında yapılacak Dünya Şampiyonası olduğunu söyleyen Yıldırım, "Bunlar, olimpiyatlar için yapılan seçme müsabakalarıdır. Olimpiyatlara gitmek için bazı elemelerden geçmek zorundasınız. Biz de elemelerden en iyi dereceyi alıp, olimpiyat vizesi almak istiyoruz. Bu konuda iddialıyız. İnşallah olimpiyatlar ve dünya şampiyonalarında bambaşka bir milli takım görecekseniz." diye konuştu.