info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beton Orçun Kavaf a Sığındı

Tekirdağ da TOGEM in açılışına katılan Çocuklar Duymasın dizisinin Beton Orçun u Alp Eren Khamis, izdiham ve ilgiden sıkılınca Devlet Bakanı Aliye Kavaf ın kucağından inmedi

Tekirdağ Malkara da toplumsal gelişim merkezi (TOGEM) açılışına katılan Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncuları, izdihama neden oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın eşi Emine Erdoğan ın öncülüğünde kurulan ve yengesi Saadet Gülbaran ın başkanlığını yaptığı Üsküdar Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Tekirdağ ın Malkara ve Keşan ilçelerinde hayırseverlerin bağışları ile yaptırılan 3 anaokulu ve Malkara TOGEM Hizmet Binası törenle açıldı.

Açılış kurdeleleri törene katılan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf tarafından kesildi. Açılışa, Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Süleyman Yağcı (Fısfıs İsmail), Furkan Kızılay (Havuç) ve Alp Eren Khamis (Beton Orçun) de davetli olarak kat ı l d ı . Fısfıs İsmail, genç hayranları ile fotoğraf çektirirken, dizideki rolünde olduğu gibi, yanından ayırmadığı ağız spreyi ile esprilerine devam etti. Hızını alamayan Yağcı, tören sonrasında Tekirdağ Valisi Zübeyr Kemelek e de spreyi sıkmak istedi. Ancak Vali buna izin vermeyince Süleyman, spreyi hediye etmek zorunda kaldı. Esprileri ve sevimliliğiyle dikkatleri üzerine çeken Beton Orçun , kızların kendisini öpmesine ve makas almasına izin vermedi. Fotoğraf makinesi ile kendisini görüntüleyen muhabirlerin yanı sıra bakan ve protokolün de resmini çekti.

Beton Orçun, hayranlarının yoğun ilgisinden kurtulmak için kendisini kucağına alan Bakan Kavaf ın yanından ayrılmadı. Alınan önlemlere rağmen ezilme tehlikesi yaşayan Beton Orçun u, Furkan Kızılay (Havuç) kucağına alarak otomobile kadar koşmak zorunda kaldı. İki oyuncu arasında geçen şakalaşma sırasında Furkan, hayranlarından yumruk bile yediğini belirterek, yaşadıklarını Üstümü başımı yırtmak istiyorlardı. Elle ve sözle tacizde bulunanlar vardı diye anlattı.