info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye Başkanları İçinde En Güvenilmezi Muratlı Belediye Başkanıdır

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Belediye Başkanları İçinde En Güvenilmezi Muratlı Belediye Başkanıdır Dedi

 

Ak Parti her ay düzenli olarak bir ilçede gerçekleştirdiği il danışma toplantısının 4.sünü Muratlı’da gerçekleştirdi.Toplantıya Tekirdağ ve ilçelerinden tüm teşkilat üyeleri katılırken,en büyük ilgiyi Sultanköy belediye başkanı Ersin ÇOLPAN gördü.Ayrıca Ak Parti Tekirdağ milletvekilleri T.Ziyaeddin AKBULUT ve Özlem Yemişçi’nin yanı sıra,Ak Parti merkez ilçe başkanı AV.Emrah TUNCA ve il yönetiminden Şener Çelikayar da orada hazır bulundu..Ak Parti il başkanı Ahmet KAMBUR,il danışma toplantısında bir konuşma yaptı.Konuşmasında, “Bugün Muratlı’da, her ay farklı bir ilçede gerçekleştirdiğimiz ilk önce saha taramasını yapıp, sonra da 4.sü olan il danışma toplantılarının Mayıs ayı bölümünü gerçekleştiriyoruz. Saat 11’den bu yana gerçekleştirdiğimiz saha toplantılarını tamamladık. Geçen hafta da çeşitli illerden gelen milletvekillerimiz de Muratlı’da bir saha çalışması yapmıştır. Bugün de tüm ilçelerden gelen teşkilat mensubu arkadaşlarımızla başarılı bir saha çalışması yaptık. Çarşı bölgesini gezdiğimizde gördüğümüz manzara siyasi anlamda çok iyi bir manzaraydı. Ama hizmet bakımından hiç de hoş olmayan bir manzaraydı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimini de alacağımıza ve Muratlı’yı Ak Partili yapacağımıza inanıyorum.
 
Muratlı, Saray ile en az hizmet alan ilçelerden biridir. Ama maalesef üst üste hizmet alamadıkları halde aynı kişileri belediye başkanı seçiyorlar. Eğer Ak Parti Muratlı’da belediye başkanlığını alamazsa ben bir gün üzülürüm ama Muratlı halkı 5 yıl boyunca her gün üzülür. Kadın kollarımız iki günde 100 küsur üye yaparken, diğerleri şimdiye kadar 70 civarında üye yaptı. Bu da gösteriyor ki, kadın kollarının çalıştığı gibi hepimizin çalışması lazım. Bizim teşkilatlarımız devasa bir teşkilattır. Diğerlerinin üye sayısından fazla teşkilat sayımız var. Bu seçimleri alacağımıza inancım vardır ve en büyük sorumluluk da bana düşüyor.
 
Tüm teşkilatlarımız da aynı sorumluluğu taşımalıdır. Bu zihniyetle çalışırsak hiçbir ilçede alamayacağımız belediye yoktur. Bu noktada Muratlı belediye başkanına olan güven en diptedir arkadaşlar. Vatandaşın en az güvendiği Muratlı belediye başkanıdır. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Eğer Muratlı belediye başkanlığını alamazsak, bu bizim eksikliğimizdir.”dedi. Bu son sözü salondan büyük alkış aldı. Konuşmanın ardından, Ak Parti Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut bir konuşma yaparken, yine Ak Parti milletvekili Özlem Yemişçi’ye söz verilmemesi hem partililerde hem basında şaşkınlıkla karşılandı. Ayrıca, il başkanı Ahmet KAMBUR’UN, “ belediye başkanları içinde en güvenilmez belediye başkanı Muratlı belediye başkanıdır.”  sözünün partilileri coşturması gözlerden kaçmadı. Milletvekilinin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.