info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Çetin`den Altyapı Üstyapı Atağı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ak Belediyeciliğin sloganında çıtayı arttırarak, "Durmak YokYol(lara) Devam diyerek yol ve alt yapı üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin mahallelerdeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Çetin, “ Mahallelerimizin altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz.” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfalt, beton ve kilit taş yol ile yağmur suyu hattı çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alıyor.

Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha güvenli ve konforlu yollar ile sorunsuz altyapı için kent genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde incelerken,mahalle sakinleri ile de sohbet ederek taleplerini dinledi. Başkan Çetin, “Belediye ekiplerimiz kentimizin birçok noktasında üstyapı ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimizdeki sorunları, vatandaşlarımızın taleplerini biliyor ve program dahilinde bunları karşılamak için gayret gösteriyoruz. Mevlana Mahallesi Ekin Sokak ve çevresindeki sokaklarda sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Yine ekiplerimiz Adnan Menderes Mahallesi Hanım Sokak’ta kilit taş, Selma Sokak’ta yağmur suyu, Tacet Sokak’ta ise beton yol çalışması gerçekleştiriyor. Muhtelif yerlerde bakım onarım çalışmalarımız ise rutin bir şekilde devam ediyor. Tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.”Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin