info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başarılı Sporcularımızdan Başkan Dalgıç a Ziyaret

Başarılı Sporcularımızdan Başkan Dalgıç a Ziyaret

Muğla Dalaman’da düzenlenen Engelliler Basketbol Şampiyonası’nda 2. Olan Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve spor Kulübü Zihinsel Engelliler Basketbol Takımı ile Yunanistan’da düzenlenen Judo Turnuvası’nda 8 madalya kazanan Belediye Spor Judo Takımı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Judo Antrenörü Deniz Şilli, Ziçev Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Rukiye Güneş, Engelli Basketbol Takımı Antrenörü Halil Sunar ve Eğitmen Yaşar Güneş ile birlikte Başkan Dalgıç’ı ziyaret eden sporcular kupayı Başkan Dalgıç’a takdim ettiler.

Sporcuların kazandıkları ulusal ve uluslararası başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Dalgıç, “Özellikle engelli sporcularımızın başarısı ile mutlu olduk. Judocularımız uluslararası alanda ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil ettiler. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak bundan sonra da spora ve sporcuya destek olmaya devam edecek” dedi.

Tekirdağ Belediye spor kulübü Zihinsel Engelliler Basketbol Takımı Muğla Dalaman’da Türkiye çapında düzenlenen turnuvada 2. Olmuş, Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judocuları da, Avrupa Judo Federasyonu 2012 faaliyet programında yer alan ve Yunanistan’ın Amyntaio şehrinde 17 ülkeden 450 sporcunun katıldığı Uluslararası Judo Turnuvasında 3 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmışlardı.