info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Balkan Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Balkan Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Tekirdağ Atatürk kapalı spor salonun da 17 – 21 temmuz 2012 tarihleri arasında oynanan 6 ülkenin genç bayan voleybolcularının kıyasıya mücadele ettiği balkan şampiyonası bu gün oynana maçlarla tamamlandı. Türkiye Genç Bayan Voleybol takımı ilk gün Romanya mağlubiyetin den sonra bu gün de şampiyonanın güçlü takımı Sırbistan karşısında başarısız olarak , 3 – 0 mağlup oldu.

Bü gün oynanan diğer maçlarda Bulgaristan – Romanya’yı 3-1 , Yunanistan da Karadağ’ı 3-0 mağlup etti.

 

Tatil günü olmasından istifade Türkiye – Sırbistan genç bayan voleybol maçında tribünleri dolduran spor severler Türk milli takımını coşkuyla desteklediler.

Maçın başında denk mücadele içinde geçen ilk sette başa baş gitmesine rağmen ilk setin kaybedilmesi ile turnuva sıralamasında ikinciliğe, 2. Setin kaybedilmesiyle de 4.lüğe düştük. Maç sonunda 3-0 mağlup olan genç bayan voleybol takımımız üzgün olarak sahadan ayrıldılar. Tribünleri dolduran seyirciler. Takımımızı mağlup olmamıza rağmen Tekirdağ da ilk defa oynanan bir balkan şampiyonası maçın da genç bayan voleybolcuları coşkuyla alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler.

Maç sonunda dereceye giren ilk 3 takıma madalya ve kupaları Tekirdağ valisi Zübeyir Kemelek, Vali yardımcısı Mustafa Masatlı , Balkan voleybol federasyonları birliği üyesi Özkan Mutlugil, Türkiye voleybol federasyonu üyesi Mustafa Ekşi, Gençlik spor il müdürü Ali Osman Tatlısu tarafından verildi.

Türkiye milli takımı : Çağla,Kübra,Şeyma,Ceylan,Ceyda,Buket,Aslı,Kübra Kegan,Lila,Ecem,Nursevil,Dilara

Sırbistan Milli Takımı : Popovic Mina, Mitrovic Nada, Simic Maja,  Dragutinovic Nadica, Kubura Milica, Trinic Jelena, Cıkırız Natasa, Canak Katarina, Busa bianka, Mirkovic Sladjana, oluic Jelena, Lucik Nikolina