info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

3. Uluslararası Fotoğraf Festivali Başlıyor

3.Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf Sergisi ve Belgesel Sinema Festivali bugün başlıyor.

Tekirdağ’a eserleriyle değer katmış, Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nin daimi hocalarından fotoğraf sanatçısı ve TEFSAD’ın kurucu Başkanı Kemal Elitaş, aramızdan ayrılışının 1.yıldönümünde anısına düzenlenen 3.Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf Sergisi ve Belgesel Sinema Festivali bugün başlıyor.
 
TEFSAD (Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği) ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu, Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Belediye Başkanlığı, Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Ticaret Borsası işbirliğinde 15-17 Kasım 2013 tarihlerinde Tekirdağ ve ilçesi Saray’da ziyaretçileriyle buluşacak.
 
Tekirdağ’da Belediye Kültür Merkezi, AVM, NKÜ ve Güzel Sanatlar Resim Galerisi’nde ( Sarı Köşk) fotoğraf sanatçılarının farklı saatlerde, farklı fotoğraf sergileri ve gösterileri yer alacak.
 
Saray ilçesinde ise, MYO Konferans Salonu ve Saray Belediye Parkı’nda fotoğraf sunumları ve fotoğraf sergileri meraklılarını bekliyor olacak.
 
‘Benim Gözlerim Sizin Dünyanız’ sloganıyla yeni yüzüyle bu yıl 3’ncüsü düzenlenen festivalin açılış töreni bugün 13:30’da Valilik Önü Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak.
 
Tekirdağ ve ilçesi Saray’da iki gün boyunca sürecek etkinliğin programı şöyle: