info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2 Memur 97 Bin Aboneye Hizmet Etmeye Çalışıyor

Yaklaşık 97 bin Elektrik Abonesi bulunan Çerkezköy Tredaş Müdürlüğü’nde ‘Abonelik iptali’ ya da ‘Yeni Abonelik’ işlemleriyle sadece 2 memurun ilgilenmesi vatandaşı çileden çıkartıyor.

İŞ ÇOK ÇALIŞAN 2 KİŞİ
 
Abone güncellemelire, Abone iptali ya da yeni abonelik işlemleri için Tredaş’a giden vatandaşlar, karşılaştıkları manzara karşısında isyan etme noktasına geldiler. İşlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar Çerkezköy Tredaş Müdürlüğüne akın edince uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Kuyruklarda saatlerce beklediklerini iddia eden vatandaşlar yetkililere seslenerek durumun biran once çözülmesini istiyorlar. 
 
VATANDAŞLAR OLARAK MAĞDUR DURUMDAYIZ
 
Nüfusunun büyük bir çoğunluğu fabrikalarda çalışan işçilerden oluşan Çerkezköy’de resmi işlemler için izin almak gerektiğini de vurgulayan vatandaşlar, ‘Hepimiz elektrik işlemlerini halledebilmek için işyerlerimizden izin almak zorundayız. Büyük zorluklar içinde aldığımız izinlerde, Tredaş’taki yoğunluk nedeni ile işlemlerimizi halledemiyoruz. Üstelik mesai ücretimiz de kesiliyor. Dolayısıyla vatandaşlar olarak mağdur durumdayız’ diyerek serzenişte bulundular.
 
202 BİN KİŞİYE HİZMET EDİYORLAR
 
Konuya çözüm bulma noktasında yetkililere  çağrıda bulunan vatandaşlar, ‘Bu duruma kim çözüm bulacaksa, rica ediyoruz bir an önce bulsunlar. Tredaş’ta yaşanan bu görüntüler, Türkiye’nin en gelişmiş ilçeleri arasında yer alan Çerkezköy’e kesinlikle yakışmıyor’ açıklamasında bulundular. Çerkezköy Hayri Batur Caddesi’nde bulunan Tredaş, Çerkezköy, Saray, Kapaklı, Kızılpınar, Veliköy, Karaağaç ve köyler de dahil olmak üzere toplam 200 binin üstünde nüfusa hizmet ederken, yaklaşık 97 bin abonesinin bulunduğu öğrenildi.