info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

12. Fanta Gençlik Festivali nin İlk Konseri Başlıyor

Fanta Gençlik Festivali, 12. yılında müzik ve eğlenceyi Türkiye nin dört bir yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın la taşıyor.

Bu yaz da 16 şehirde yine yüz binlerce müzik severin katılımıyla gerçekleşecek olan Fanta Gençlik Festivali, yepyeni bir konseptle dev bir oyun ve eğlence alanına dönüştürülerek katılımcılarına saat 16:30'dan itibaren kapılarını açarak eşsiz bir festival deneyimi vaad ediyor.
 
11 yıl içinde toplam 82.000 km yol yaparak, sanatçıları 5 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, bu yıl 14 Ağustos – 14 Eylül tarihleri arasında 16 ilde gerçekleşecek.
 
Türkiye'de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkacak olan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamında, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, Türkiye'nin toplam 16 şehrinde hayranları ve müzik severlerle buluşacak. Bir ay boyunca ziyaret ettiği her şehre müzik ve eğlenceyi taşıyacak olan Fanta Gençlik Festivali'nde bu yıl katılımcılar, festival alanına renk katan yepyeni sürprizlerle de tanışacak.
 
Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın'ın festival katılımcılarını şarkılarıyla müziğe doyuracağı konserler serisinde, festival alanı bu yıl ilk kez, aynı zamanda dev bir oyun ve eğlence alanı olacak! Birbirinden eğlenceli onlarca oyun, dev ekranda gerçekleşecek Mstar ve Playstation turnuvaları ve muhteşem konserler ile, katılımcılar gün boyu oyuna, eğlenceye ve müziğe doyacak.
 
14 Ağustos'ta Tekirdağ konseriyle başlayacak olan Fanta Gençlik Festivali, 14 Eylül'de İstanbul konseriyle son bulacak. Akdeniz'den Doğu Anadolu'ya, Ege'den Güney Doğu Anadolu Bölgesi'ne dek Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirlerde Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın'la yaşanacak müzik ziyafeti, festival alanının gün boyu yarattığı renklerle bu yıl bambaşka bir atmosfer yaratacak!
 
11 yılda, doğrudan 5 milyon katılımcıya ulaşarak Türkiye'nin en bilinen ve en uzun soluklu festivali olan ve 12. yılını Türkiye'nin en önemli yıldızlarıyla kutlayacak olan Fanta Gençlik Festivali'nin ziyaret edeceği tüm şehirleri ve konser tarihlerini, https://www.facebook.com/fantagenclikfestivali sayfasından takip edebilirsiniz.