info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

İşçi sınıfının birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutladığı 1 Mayıs İşçi Bayramı, mücadele ile elde edilmiş bir hak ve hukuk sonucu resmi tatil ve bayram ilan edilmiştir.

Bu kazanımla beraber bu yılda emek mücadelesinin, işçi dayanışmasının sembolü olan 1Mayıs İşçi Bayramını tüm yurtta çoşkuyla kutlayacağız.

Her yıl olduğu gibi bu yılda bağımsızlıktan, cumhuriyetten, demokrasiden yana olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak, 1 Mayıs kutlamalarına omuz omuza büyük bir sorumluluk içinde katılacağız.

Sendikalı, sendikasız işçi ve memurlar, emekliler, çiftçiler, işsizler, gençler, kadınlar ve tüm vatandaşlar kendilerine yönelik tüm haksızlıkları, saldırıları durdurmak,  gerici, emek düşmanı AKP anayasasına karşı mücadele etmek için alanlara çıkacaktır.

Maden göçüklerinde hayatını kaybeden işçiler, gölette elektrik arızasını tamir ederken can veren işçiler, inşaat çadırlarında yanarak hayatını kaybeden işçilerimizin  acısını içimizde yaşayarak,  onların haklı mücadelesini sürdürmek  için emek ve dayanışma günü olan  1 Mayıs’ta tüm vatandaşlarımızı omuz omuza olmaya  çağırıyoruz.

1 Mayıslar; işimize, ekmeğimize, vatanımıza ve cumhuriyete daha sıkı sarılacağımız günler olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle  birlik, mücadele ve dayanışma bayramını yürekten kutluyorum.