info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.2018
Dolar Satış
:
34.2634
Euro Alış
:
37.2908
Euro Satış
:
37.3580
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meşhur Ciğerci Şükriye Abladan Basın Mensuplarına Jest

Tekirdağ`ın Süleymanpaşa ilçesi,yeni sanayi sitesinde hizmet veren işletmeci meşhur ciğerci Şükriye Abla,basın mensuplarını unutmadı.

Sıra dışı pişirme yöntemi ve farklı lezzetiyle ciğere ayrı bir tarz katan, ciğer ile pilavı bütünleştiren Şükriye &Ersin Engin çifti, kısa zamanda Tekirdağ'da adından söz ettirmeyi başardı.

Ciğerci Şükriye Abla basına hitaben yaptığı konuşmada, " Her meslek grubu halkın isteklerine hitap etmek üzere kurulmuştur.Bizler yemek ziyafeti ile midelerine hizmet ederken,sizler de yaptığınız haber ve yazılarınızla ,insanlara bilgi hizmeti sunuyorsunuz.Biz de gece gündüz demeden halkın haber alma hizmeti doğrultusunda çalışan siz değerli basın mensuplarına böyle bir jest yapalım dedik.Haberleriniz yemek tadında,ciğer tadında olsun " Dedi.

Kurulalı bir yıl olmasına,rağmen ciğerde ayrı bir lezzetle çığır açarak gerek sanayi esnafı gerekse Süleymanpaşa halkının midesine ve ruhuna ziyafet sunan Ciğerci Şükriye Abla,girişimcilik te kadın gücünün varlığını hissettirerek tüm kadınlara ilham kaynağı oluyor.

Kaynak : Murat Ürtekin