info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Halkın Başkanı Halkın Bahçesinde evlendi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter, Gülşah Yalçın ile belediye bahçesinde evlendi.

İlklere imza atmayı sürdüren Onur Başkan, düğününü de halka açık olarak, seçmeni ve sevenleriyle birlikte gerçekleştirdi. Gece boyu yemek ve ikramlarla misafirleri ağırlayan Başkan Bozkurter'in düğününe İstanbul'dan gelen davetliler de dahil olmak üzere birçok siyasetçi, iş insanı ve tüm Marmaraereğlisi katılırken Basketbol Milli Takımlar Antrenörü Ergin Ataman da katıldı ve nikah şahitliklerini yaptı.

Başkan Bozkurter, " Biz bu buluşmayı, değerli komşularımla yapmak adına belediyemizin bahçesinde gerçekleştiriyoruz. Sizler beni çıktığım yolda yalnız bırakmadınız. Ben de bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak adına böyle bir girişimde bulundum.Halkın sarayına hoşgeldiniz. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum " Dedi.

Nikah şahitliklerini yapan CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Tasmerdivenli, " Bu iki kıymetli insanın Atatürk'ün yolunda,onun ilkelerine bağlı,hayırlı evlatlar yetiştireceklerini olan inancım tamdır.Onlara sonuna kadar güveniyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum " Dedi.

Başkan Şenol Özgür Tasmerdivenli,evlilik cüzdanını CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ile birlikte geline takdim ettiler.Düğünde belediye bahçesi dolarken, dışarıda kalan misafirlere de belediye araç parkında masalar kuruldu.Davetliler düğünde doyasıya eğlenip keyifli anlar yaşadılar.

Kaynak : Murat Ürtekin