info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`ın (YÜZ)`ü Güzelleşiyor

Eda Demir, Tekirdağ`a merhaba dedi

Türkiye'nin birçok şehrinde işletmesi bulunan ve Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Hükümet caddesinde güzellik merkezi açan Eda Demir, Tekirdağ'da da güzellik merkezlerine karşı önyargıları yıkmak, Süleymanpaşa başta olmak üzere Tekirdağ'ın kadın ve erkeklerinin yüzünü aydınlatmak için ilk adımı attı ve Tekirdağ'a "merhaba " Dedi.

Başta Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman olmak üzere Tekirdağ'ın birçok siyaset, STK başkanları, oda başkanları ve şehrin ileri gelenlerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Tekirdağ Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Mustafa Kahraman; " Tekirdağ'ımız Büyükşehir olduktan sonra bu salonlar çoğalmaya başladı. Her geçen gün artan güzellik salonları,hem bayanların hem de erkeklerin daha bakımlı daha güzel olmasına katkı sağlıyor. Bugün bu işyerinin açılışı ile Süleymanpaşa'mıza, Tekirdağ'ımıza katma değer sağlayacak, istihdam kazandıracak olmasından dolayı Eda Demir Hanımefendiyi tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum " Dedi.

İşletme sahibi Eda Demir," insanların güzellik sektörüne karşı bir önyargısı var. Bunu herkes biliyor. Ben Eda Demir olarak şunu ifade etmek istiyorum; Tekirdağ'da önyargıları yıkmak için buradayım. Bunda şahsım ve ekibimle iddialıyız. Neden iddialısınız diye sorarsanız, ekibim mükemmel ve onlara güveniyorum. Güzellik sektörüne ve bu sektörde verilen hizmetlere ait önyargıları yıkmak için gerek cihazlarımıza gerekse ekibimize güvenimiz tamdır.İnsanların kalitesiz hizmetle mağdur edilmesine biz de karşıyız.yaptığınız mesleğe saygı, kişiye hizmetteki güven ve hassasiyet, kaliteyi ve başarıyı getirir. Tekirdağ'a gerekli kaliteyi sunmak bizim vazifemizdir " dedi.

Gereken ilgiden dolayı duygulu anlar yaşayan Eda Demir, Tekirdağ halkının kendilerine samimi ve içten destekleri karşısında en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak : Murat Ürtekin