info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Gençliği Yine Bektaş Aslandaş Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi,CHP il binası Kuvayı Milliye salonunda gerçekleştirildi.

CHP İl Başkan Yardımcısı Levent Gündoğdu'nun divan başkanı olarak gerçekleştirilen kongrede söz alan ilçe başkanı Ali Engin, " Parti içi demokrasi şölenimiz devam ediyor.Kendi seçimlerimiz ve kadın kolları seçimlerimizin ardından sıra şimdi gençliktedir. Yaklaşık 1 yıllık yoğun seçim ve saha çalışmalarında büyük azim ve emekleri var.Kendilerine yürekte teşekkür ediyoruz. Göreve geleli bir yıl oldu ve Bektaş başkanımla aynı dönemde seçildik. Bizler her zaman gençlerimizin yanında olduk.Şimdi de kim seçilirse onların da yanında olacağız. Partimize emeği geçen herkese teşekkür ederim " Dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, " Tüm seçimlerde insan gücü çok önemlidir. İl Başkanlığı yaptığım dönemde gençlerimiz hiç yalnız bırakmadılar. İnsan gücünün ne kadar önemli olduğunu gösterdiler. Belediye Başkan adaylığım sürecinde de hep yanımızda oldular. Hem abileri hem Belediye başkanları olarak bizde çok emekleri var. O yüzden bir abiniz olduğunu bilin. Üzerinize düşen ne varsa her zaman yapmaya çalışacağız. Benim Belediye Başkanı olmamda çok emeğiniz var. İnşallah Süleymanpaşa ve Cumhuriyet Halk Partisine güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Bektaş başkanım başta olmak üzere, tüm gençlere ve halkçı liselilere teşekkür ederim,yolunuz açık olsun " Dedi.

Tek liste olarak girilen olağan gençlikkolları seçiminde, Bektaş Aslandaş tekrar başkan seçildi. Bugün burada, gençliğin enerjisiyle dolu, umutla bakan gözlerle, aydınlık bir geleceğe inanan sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Geçmiş dönemde gösterdiğimiz performans, gençliğin gücünü ve potansiyelini kanıtlamıştır. Partimizin ve gençliğimizin geleceğini daha da parlak bir hale getirmenin eşiğindeyiz. Geçtiğimiz dönemde, hep birlikte bir çok şey başardık. Gençlerimizin sesi olmak, onların taleplerini, isteklerini ve hayallerini en güçlü şekilde dile getirmek için var gücümüzle çalıştık. Ancak biliyoruz ki daha yapacak çok işimiz, kat edeceğimiz uzun bir yol var. Bu yolda, sizlerin desteğiyle, gençliğin enerjisini ve gücünü daha da ileri taşımak istiyoruz. " Geleceğin Gücü Gençlerin Sesi" diyerek çıktığımız bu yolda ülkemizin geleceği biz gençlerin ellerinde şekillenecek. Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet değerlerine bağlı, demokrasiye inanan ve adaleti savunan bir nesil olarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaya kararlıyız. Görev sürem boyunca, gençlerimizin eğitim, işsizlik ve sosyal haklar gibi konularda yaşadığı zorlukları yakından takip ettim ve bu sorunları çözmek için gerekli adımları atacağız. Ayrıca, çevre bilincinin arttırılması, kültürel faaliyetlerin desteklenmesi ve gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri alanların yaratılması için yeni dönemde projeler geliştireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin köklü değerlerini ve ilkelerini savunarak, yenilikçi, çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket edeceğim. Süleymanpaşa'daki tüm gençlerin sesi olmak, onların sorunlarına çözüm bulmak ve onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Bizler partimizin genç neferleri olarak, Türkiye’nin her köşesine umut tohumları ekmeye, haksızlıklara karşı dimdik durmaya ve adaletin, özgürlüğün, demokrasinin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, gençlerin sesi olarak, geleceğin gücünü inşa edeceğiz " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin