info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.2018
Dolar Satış
:
34.2634
Euro Alış
:
37.2908
Euro Satış
:
37.3580
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Onur Bozkurter Eğitimde Türkiye`ye Örnek Oluyor

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter,Anaokulundan İlkokula,Liseden Üniversiteye her kademeden öğrenciye yaptığı eğitim desteği ile belediyecilikte tüm Türkiye`ye adeta sosyal belediyecilik dersi veriyor.

Onur Bozkurter, Anaokulu ve İlkokul desteğinden sonra Akademi Kart ile LGS ve YKS Sınavlarına girecek olan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yapay zeka destekli, ders tekrarları, danışmanlık, testler ve sınav çalışmaları içerikli eğitim paketini hizmete sokarak, sadece Marmaraereğlisi değil tüm Tekirdağ halkının takdirini topluyor. Akademi Kart eğitiminde, bir dershanede sunulan tüm hizmetlere ek olarak Türkiye'de örneği olmayan, kişiye özel yapay zeka eğitim modeli de bulunuyor.

Bu uygulamada, bir konuya ait çalışmalar tamamlanınca kontrol testleri ile konunun öğrenilirliği ölçülür ve öğrenilen konular tekrar edilir. Öğrencilere yönelik Canlı soru çözüm ve tekrar dersleri, Online deneme sınavları ve profesyonel canlı rehberlik seminerleri yapılacak! Dağıtımı sağlanacak Akademi Kart ile ücretsiz olarak www.marmaraereğlisi.tekuzem.com adresi üzerinden girişini yapanlar,tüm içeriklere erişim sağlayabilecekler.

Başvurular, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü veya - 0850 440 09 59 numaralı telefonlara yapılabilir.

Kaynak : Murat Ürtekin