info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; Borç Aldık Hizmet Veriyoruz

Tekirdağ`ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan hizmetleri yerinde gösterdi.

Süleymanpaşa'nın en sorunlu yollarından biri olan ve çok sayıda fabrika servis aracı ile toplu taşıma araçlarının kullandığı yol hakkında bilgi veren Nallar, yeni göreve gelmiş bir belediye yönetiminden mucizelerin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Oysa borç ve yasal engellerle göreve başladık. Göreve geldiğimizde asfalt firmasına geçmiş dönemde ödenmeyen 20 milyon gibi bir borç olduğunu öğrendik. Tabi borç varken asfaltı yapmak mümkün değildi. Borcumuzu 4 taksitte ödedik.Tasarruf tedbirleri genelgesi kapsamında İller Bankasından 60 milyonluk kredi kullandık. 500 metre yola yaklaşık 900 ton asfalt döktük.

Şehir hızla büyüyor. Eski dönemde olduğu gibi sürekli kaz-yama tap tarzı çalışmayacağız. Tredaş,Telekom ve Gazdaş ile koordineli olarak alt yapı ve üst yapıyı programlı olarak yapacağız. Kadın yaşam merkezinin de parasını müteahhide ödememişler. Göreve geldiğimizde her yere ihale yapıp borç bıraktıklarını öğrendik. Kadın yaşam merkezinin de borçlarını kapattık. Şiddete uğrayan kadınlarımıza güvenle hizmet vereceğiz. Candan Yüceer'den Destek Bekliyoruz Asfalt temin konusuna da değinen Volkan Nallar, Candan Başkanla seçim sürecinde birlikte çalıştık. Bu şehrin sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz.

Bizim Büyükşehir Belediyesi gibi ne asfaltımız ne de ocağımız var. Geçmiş dönemde Kadir Başkan Cüneyt Başkana asfalt konusunda desteğini veriyordu. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanım Candan Hanımdan desteğini bekliyorum. Bize gerekli desteği sağlayacağını umuyoruz. Çünkü seçim sürecinde birlikte sahadayken halkımıza söz verdik. Önceki Belediyeye Para Verenler Bize de Versin Yol ve hizmet yapmanın belediyenin görevi olduğunu söyleyen Volkan Nallar, " Zaten bir avuç sanayici var. Onların da yol sıkıntıları var. Onların da sıkıntılarını çözeceğiz. Geçmiş dönem belediye başkanlarına yol yapılsın diye paralar ödenmiş. Bunu da anlamış değilim. Yol yapmak bizim görevimizdir. Adam binasını yaparken devlete vergisini, yol harcını, altyapı bedelini de ödüyor. Ardından küçük toplantılarla paralar toplanıyor. Bunu bir türlü anlamış değilim. Eğer para veriyorlarsa bana da versinler. Zaten belediyede para yok. Para vermeyi seviyorlarsa, ben de hayır demem. Belediyenin hesapları orada.Kim para yatırmak istiyorsa buradan duyurulur. Belediye bütçesine katkı için para verene hayır demeyiz " sözleriyle önceki dönem belediyeye göndermede bulundu.

Kumbağ'daki atıl haldeki barakaları yıkarak büyük bir park ve belediye pansiyonları yapan Başkan Volkan Nallar, turizm merkezinde belediyeye ait işyeri ve plajların 500 lira,bin lira gibi komik fiyatlarla birilerine verilmesini eleştirdi. Bununla ilgili de gerekli soruşturma ve dava süreçlerini başlattıklarını söyledi.

Kaynak : Murat Ürtekin