info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.9766
Dolar Satış
:
34.0379
Euro Alış
:
37.9182
Euro Satış
:
37.9865
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Nusret Mandacı Her Zaman Göreve Hazırız

Ak Parti Süleymanpaşa ilçe Başkanlığında görev değişikliği gerçekleşti ve mevcut başkan Şirzat Filiz`in yerine Ak Parti İl Başkanlığı Medya Birim Başkanı Nusret Mandacı ilçe başkanı oldu.

Devir teslim töreninde açılış konuşmasını yapan önceki dönem İlçe Başkanı Şirzat Filiz, " yaklaşık 5 yıldır Süleymanpaşa İlçe Başkanlığını yaptığım görevimde partim için çalıştım.Bu süre zarfında yorulduk.Ben de İl Başkanı ile istişare sonucu kongrede aday olmayacağımı belirttim.Yeni bir arkadaşın göreve devam etmesi konusunda görüş birliğine vardık.Ben de bu görevi Nusret Mandacı kardeşime devrettim.Ak Partide hedefler bitmez.Biz her zaman Süleymanpaşa'da 1. parti olmak için çalışıyoruz.Nusret Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun" Dedi.

Nusret Mandacı yaptığı konuşmada, " Seçimden sonra temayül yoklamaları sonucu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir ve İl Başkanımız Ali Gümüş'ün tenzipleriyle İlçe Başkanı olarak görevlendirildim. Geçmişten bu güne kadar partimizin birçok kademesinde görevlerde bulundum.En son sizin de bildiğiniz gibi Ak Parti İl Başkanlığında Tanıtım Medya Birim Başkanıyken bu göreve getirildim.2024 seçiminde istediğimiz sonuçları alamadık ama bundan sonraki süreçte Ak Parti yine başarılı olmaya devam edecektir.Son seçim sonrası halkımız bize muhalefet görevi verdi.Biz de bundan sonra Süleymanpaşa'da muhalefet görevimizi yerine getireceğiz.Emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ederim " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin