info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

11 Milyon Liralık Sahte Deterjan Ele Geçirildi

Tekirdağ`ın Kapaklı ilçesinde,farklı ünlü markaların taklidi, piyasa değeri 11 milyon lira olan sahte deterjan ve kahve ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak operasyonu neticesinde, Kapaklı ilçesi Mimar Sinan mahallesinde tespit edilen depolarda sahte deterjan ve temizlik ürünlerinin üretimi yapılarak tanınmış farklı markalar adı altında pazarlamak suretiyle satışa sunulduğunun tespit edildi.

Yapılan operasyonda, Y.E.S.' e ait depoda yapılan aramada, 25.000 litre tank içerisinde sıvı deterjan, 1884 adet 3 gr piyasada bilinen bir markaya ait dolu kahve paketi, 1200 adet 3 gr piyasada bilinen bir markaya ait boş kahve paketi, 114 kg piyasada bilinen bir markaya ait açık toz kahve, 13 adet piyasada bilinen 2 markaya ait rulo etiket, 65 adet 650 ml. piyasada bilinen bir markaya ait sıvı bulaşık deterjanı, 11201 adet farklı litrelerde piyasada bilinen 6 markaya ait boş sıvı deterjan bidonu, 50 adet 3 kiloluk piyasada bilinen bir markaya ait toz deterjan ambalajı, 9 adet piyasada bilinen bir markaya ait dolu şampuan, 600 det 350 ml. piyasada bilinen bir markaya ait boş şampuan bidonu, 3174 adet 5 litrelik piyasada bilinen bir markaya ait sıvı deterjan bidonu, 1625 adet piyasada bilinen 4 ayrı markaya ait boş ambalaj kartonu, 51 adet piyasada bilinen bir markaya ait sıvı deterjan etiketi, 4000 adet plastik kapak olmak üzere yaklaşık piyasa değeri 11 milyon lira olan sahte ürün ele geçirildi. şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kaynak : Murat Ürtekin