info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Molde Fenerbahçe Maçı Saat:22:05’te Trt 1’de

Molde Fenerbahçe maçı için taraftarın gözü maç saatinde. Fenerbahçe Molde’yi deplasmanda yenip gruptan çıkmak için avantaj elde etmek istiyor.

Molde Fenerbahçe maçı için taraftarın gözü maç saatinde. Fenerbahçe Molde'yi deplasmanda yenip gruptan çıkmak için avantaj elde etmek istiyor. 
 
Molde Fenerbahçe maçı bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertliler için zorlu bir mücadele olacak. Molde Fenerbahçe maçı öncesi zemin ve kötü hava koşulları oyuncuları korkutuyor. 
 
Lig'de 27 puan ile liderin iki puan gerisinde olan Fenerbahçe, taraftarına Avrupa Liginde aldığı olumsuz sonuçları unutturmak istiyor. Daha önce Şükrü Saraçoğlu'nda karşılaştığı Molde'ye 3-1 kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe, bu kez bu karşılaşmanın öcünü almak için Norveç'e gidiyor. A grubunda hiç beklenmedik bir başarı elde ederek gruptan çıkma şansını yavaş yavaş garantileyen Molde, iklim koşullarını da avantaj olarak kullanacağı bu karşılaşmayı bekliyor.
 
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında  bu akşam Norveç'in Molde takımıyla deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak gruptan  çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor.
 
İlk 4 maç sonunda 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, gruptan  çıkmayı garantileyen Molde'ye konuk olacak. Gruba Norveç temsilcisine sahasında  3-1 yenilerek başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra çıkışa geçti. Celtic'le  İskoçya'da 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Ajax'ı İstanbul'da 1-0 mağlup etti. Ajax deplasmanından da 1 puan alan sarı-lacivertliler, haftaya 5 puanla 2. sırada  girdi.
 
Molde - Fenerbahçe ilk 11'leri..
 
Fenerbahçe: Fabiano, Hasan Ali, Kjær, Bruno Alves, Gökhan, Souza, Ozan, Diego, Alper, Fernandao, Nani
 
 Molde: Horvath, Linnes, Rindaroy, Forren, Toivio, D. Hestad, Singh, Hussain, Gulbrandsen, Elyounoussi, Svendsen
 
Grubun sürpriz takımı Molde ise 4 maç sonunda gruptan çıkmayı garantiledi. Norveç ekibinin 10 puanı bulunuyor
 
Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
 
Molde Fenerbahçe maçı 26 Kasım Perşembe akşamı saat 22:05'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak
 
Fenerbahçe garantileyebilir
Fenerbahçe, grup maçlarının bitmesine 1 hafta kala gruptan çıkmayı  garantileyebilir. Sarı-lacivertliler, Norveç deplasmanında 3 puan alması durumunda  İskoçya'da oynanacak Celtic-Ajax maçından gelecek haberi bekleyecek.  Fenerbahçe'nin kazanması ve Celtic-Ajax maçının berabere bitmesi durumunda  sarı-lacivertliler son karşılaşmalar öncesi 2. tura çıkmayı başaracak.
 
Sarı-lacivertliler, İskoçya'daki maçtan beraberlik çıkmaması durumunda  2. tur şansını son hafta Kadıköy'de oynayacağı Celtic karşılaşmasına bırakacak. Öte yandan sarı-lacivertlilerde Raul Meireles ve genç futbolcu Hakan  Çinemre dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Geçirdiği operasyondan sonra dün  takımla çalışmalara başlayan Caner Erkin'in de Molde maçında riske edilmeyeceği  öğrenildi.