info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yıldız Holding

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Braga galibiyetinin morali ile sahaya çıkan Kartal, Tum’un golüyle sarsıldı, Quaresma eşitliği sağladı. Almeida siyah-beyazlı ekibi öne geçirse de Azofeifa skoru 2-2’ye taşıdı. Manuel Fernandes geceye son noktayı koyan adamdı

Braga galibiyetinden sonra Carvalhal’ın, oyuncularını dün geceki maça motive etmesi gerçekten çok zor olmuştur. Portekizli hoca, futbolcularına haklı sevinçlerini rövanş maçından sonrasına bırakmaları gerektiğini söyleyerek, Gençlerbirliği’nin tehlikeli ekip olduğunu oyuncularına hatırlatmıştı. Son andaki Egemen talihsizliği ise sanki maça isteksiz başlayan Beşiktaş’ta dün gecenin bir başka problemi oldu.

Egemen’in yerinde oynayan Ersan, öylesine eksik, öylesine ürkek ve öylesine futboldan uzak ki, bir an önce bu problemlerini çözmesi gerekiyor. 5. dakikada Tum’u arkasına kaçırdığında 23. dakikada gelen golün haberini vermişti sanki. Carvalhal’ın yabancı kontenjanı nedeniyle Sidnei yerine Ersan tercihini bir daha yapacağını da pek sanmıyorum.
İstekli haliyle dikkatleri çeken Quaresma, 12. dakikada yaptığı kendine has ortasında Zec’in, uyanık davranarak araya girmesi, taraftarın istediği şovun başlamasını erteledi. Q7’nin, 49. dakikada Cem Can’a çarparak kaleye giden şutuyla Beşiktaş yaşam belirtisi gösterirken 58’de Almeida’nın kafa golüyle de hayata döndü.
Tamam dün gecenin en iyisi Fernandes’ti. 73. dakikada attığı golle takımına üç puan kazandıran başrol oyuncusu oldu, ama öfke kontrolünü çabuk kaybediyor. Türkiye’de futbolcuların akıllarıyla oynamadığını söyleyen Fernandes’in dün gördüğü sarı kartı ben aklın kurallarına çok aykırı buldum. Beşiktaş öyle veya böyle sahadan üç puanla ayrıldı, ama 70’te Cenk’in kendi hatası nedeniyle Azofeifa’dan yediği gol dahil bir çok hatasını gözden geçirmeli. Gençlerbirliği’nden evinde iki gol yiyorsan, aynısını Braga neden yapmasın.

MAÇIN ADAMI
Fernandes
Fernandes maçın hem iyi adamı hem de kötü adamı oldu sanki. Attığı gol, oynadığı futbol ve inanılmaz hırsı ayakta alkışlanırken yine gereksiz sinirden gördüğü sarı kartı bir kez daha yakıştıramadık kendisine.

KIRILMA NOKTASI
3. gol
2-2 olduğu anda hem siyah - beyazlı teknik heyet hem de taraftar “EYVAH” derken Fernandes’in galibiyet golü kabusu bitirdi. 70. dakikada kalesinde gol gören Beşiktaş 73’te gelen golle maçı kurtardı.